STEFANOVIĆ O SMRTI STEFANA ILIĆA (12): Otmice verovatno nije ni bilo!
Foto: Zorana Jevtić

Rezultati obudkcije za par sati

STEFANOVIĆ O SMRTI STEFANA ILIĆA (12): Otmice verovatno nije ni bilo!

Crna Hronika -
Istragu je otežalo to što policija nije dobila prave podatke od Stefanovog brata Uroša u vezi sa otmicom, istakao je ministar

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u toku obdukcija dečaka iz Banatske Subotice i da će policija za nekoliko sati imati rezultate te obdukcije i uzrok smrti.

"Istragu je otežalo to što policija nije dobila prave podatke od Stefanovog brata Uroša u vezi sa otmicom, u ovom trenutku je malo verovatno da je otmice uopšte bilo", istakao je ministar.

"Nakon toga ćemo imati više mogućnosti da se, u saradnji sa tužilaštvom, izjasnimo o eventualnim krivičnim prijavama i šta dalje možemo da radimo", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Foto: MUP
Foto: MUP

Stefanović je rekao da je ovo težak gubitak jednog mladog života. On je rekao da je zahvalan svim građanima koji su želeli da pomognu tokom potrage za dečakom.

Mesto gde je pronađeno telo, foto: Kurir
Mesto gde je pronađeno telo, foto: Kurir

"Pokušali smo i nadali smo se da ćemo ga pronaći živog", rekao je Stefanović. Dvanaestogodišnji Stefan Ilić je u subotu nestao u Banatskoj Subotici a policija je, odmah po prijavi počela sa opsežnom pretragom tog ali i okolnih mesta. Telo dečaka pronađeno je jutros u reci Karaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track