SAOBRAĆAJACI OTKRILI PREVARANTE: 8 Rumuna prodavalo lažno zlato lakovernim putnicima na auto-putu
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Otkirli ih policijski presretači

SAOBRAĆAJACI OTKRILI PREVARANTE: 8 Rumuna prodavalo lažno zlato lakovernim putnicima na auto-putu

Crna Hronika -
Pohapšeni rumunski državljani se terete da su u dva mercedesa nemačkih tablica zaustavljali vozila u zaustavnoj traci i pod izgovorom da putuju sa porodicom i imaju problem sa vozilom ili da im treba novac za gorivo, zauzvrat nudili nakit za koji su tvrdili da je zlatan

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Uprave saobraćajne policije, dobro organizovanom i koordiniranom akcijom, otkrili su i uhapsili osam rumunskih državljana, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevare.

Policijski službenici su „presretačima“ otkrili dve grupe rumunskih državljana koje se sumnjiče da su vozačima na autoputu nudili lažan zlatni nakit.

Policija sumnja se da su se prevaranti, sa dva automobila marke „mercedes“ nemačkih registarskih registracija, zaustavljali vozila u zaustavnoj traci, i pod izgovorom da putuju sa porodicom i imaju problem sa vozilom ili da im treba novac za gorivo, zauzvrat nudili nakit za koji su tvrdili da je zlatan.

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije su osumnjičene, sa predmetima i vozilima, predali nadležnim organima radi daljeg procesuiranja. - S obzirom na to da su prijave podnošene u više policijskih uprava i na graničnim prelazima, pozivamo sve građane koji primete slične pojave na autoputu da to odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili Upravi saobraćajne policije, kažu u Direkciji policije i da im se građani mogu obratiti pozivom na broj 064/8922-121.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track