OČAJ KRISTIJANINE MAJKE: Gledala sam kako mi mrtvu ćerku izvlače iz Tise
Foto: Nebojša Mandić

Pronađena tela troje nastradale dece iz Đale

OČAJ KRISTIJANINE MAJKE: Gledala sam kako mi mrtvu ćerku izvlače iz Tise

Crna Hronika -
U trenutku kada su ronioci Žandarmerije izvlačili telo, nad rekom se prolomio užasan krik neutešne majke koja je dozivala svoju mezimicu. Savki je ovo treća tragedija, pre osam godina umro joj je muž, a izgubila je i petomesečnu bebu. Sama je odgajala troje dece

ĐALA - Savka Janković, očajna majka 15-godišnje Kristijane Popović, devojčice koja se u subotu po podne utopila sa drugovima Laslom Milenkovićem (12) i Danijelom Ivanovim (13) čekala je juče na obali da izvuku telo nastradale ćerke. Dečica su se utopila spasavajući jedno drugo.

Savki je ovo treća tragedija, pre osam godina umro joj je muž, a izgubila je i petomesečnu bebu.

- Kristijana mi je rekla da ide kod drugarice, ali se nije vraćala kući. Sin i ja smo je zvali na mobilni, nije se javljala. Tražili smo je i po komšiluku. Uvek sam im branila da idu na Tisu... Nisam ni znala da su otišli na reku - jedva je izustila majka Savka. U trenutku kada su ronioci Žandarmerije izvlačili Kristijanino telo, nad Tisom se prolomio užasan krik neutešne majke koja je dozivala svoju mezimicu.

Prema njenim rečima, Kristijana je u petak uveče dugo pričala sa starijim bratom (18), kao da je nešto predosetila. Savka ima još jednu ćerkicu od osam godina.

(Z. Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track