VIDEO NAPRAVIO HAOS U DUBROVNIKU: Goli Estonac divljao i vilama gađao policajce
Foto: Printskrin YT

Zaključao se u kamper

VIDEO NAPRAVIO HAOS U DUBROVNIKU: Goli Estonac divljao i vilama gađao policajce

Crna Hronika -
Pre drame koja je obustavila kompletni saobraćaj na graničnom prelazu Krasović sa BiH podivljali Estonac je u svom kamp vozili pokušao vilama da ubode carinika koji mu je pregledao vozilo

DUBROVNIK – Hrvatski policajci i carinici na graničnom prelazu Krasovići juče popodne nisu ni slutili da će imati problema sa putnikom i da će iz toga nastati prava drama koja će osvanuti na društvenim mrežama.

Naime estonski državljanin (43) tokom carinske kontrole u svom kamp vozilu pokušao je carinika ubosti vilama, a pošto je on uspeo dam u umakne iskakanjem iz kanpera, Estonac se zaključao u vozilo.

Dok su policjaci opkoljavali kamper, Estonac se poepo kroz otvor na krov vozila, skinuo svu odeću sa sebe, a zatim počeo policajcima i carinicima da preti smrću.

Pretnje je upućivao i policajcu koji je pokušao s njim da pregovara, međutim Estonac je uzeo vile i s njima gađao policajca koji je uspešno izbegao alatku.

Da stvar bude još luđa, dok je trajala svađa sa policijom on je sve to snimao kamerom i video, kao I fotografije kačio na Tviter.

Policajci su veoma brzo izgubili strpljenje sa podivljanim Estoncem i po odluci nadležnog suda u kamper mu ubacili suzavac, posle čega je Estonac otključao vrata i pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhvaćen, vezan i sproveden u dubrovačku bolnicu gde je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Policija je odlučila da posle završene istrage protiv estonskog državljanina podnese krivičnu prijavu nadležnom tužiocu.

(Dubrovački dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track