DIVLJALI PO PARAĆINU: Maloletnici u punoj brzini udarili u patrolna kola policije
Foto: Dragan Kadić

Nasilna vožnja

DIVLJALI PO PARAĆINU: Maloletnici u punoj brzini udarili u patrolna kola policije

Crna Hronika -
Trojka se tereti da je renoom stranih tablica bez zaustavljanja udarili policijsko vozilo sa uključenom zvučnom i svetlosnom signalizacijom

PARAĆIN/JAGODINA - Trojica maloletnika iz Paraćina su tokom nasilne vožnje po gradu udarila u punoj brzini u patrolno vozilo policije i povredila dvojicu policajaca, a protiv njih je podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice, saopštila je jagodinska policija.

Jedan policajac je teže povređen i zadržan u Opštoj bolnici u Ćupriji a drugi lakše, dok maloletnici nisu povređeni, navodi se u saopštenju. Protiv njih je podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, stoji u saopštenju.

"Osumnjičeni se terete da su, vozilom marke 'reno' inostranih registarskih tablica, u punoj brzini i bez zaustavljanja, udarili u patrolno vozilo policije koje je imalo uključenu zvučnu i svetlosnu signalizaciju", navodi policija. Patrola poliocije je tragala za vozačem koji je u vozilo sipao gorivo na benzinskoj stanici u selu Donja Mutnica kod Paraćina i pobegao sa pumpe.

"Policijski službenik koji je sedeo na mestu suvozača u patrolnom vozilu zadobio je povredu glave i zadržan u Opštoj bolnici u Ćupriji, dok je policijski službenik koji je upravljao patrolnim vozilo zadobio lakše telesne povrede. Zamenik Osnovnog javnog tužioca u Paraćinu je izvršio uveđaj na mestu događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track