PALA SA NADVOŽNJAKA U NIŠU: Tinejdžerka iz Hrvatske došla da proslavi 18. rođendan u Srbiji
Foto: Dragana Kocić MM

Kobni odmor

PALA SA NADVOŽNJAKA U NIŠU: Tinejdžerka iz Hrvatske došla da proslavi 18. rođendan u Srbiji

Crna Hronika -
Iako živimo u Hrvatskoj, ona ovde ima mnogo drugova, pa je htela da ovde proslavi svoj 18 rođendan, kaže Violeta Janković, majka tragično nastradale devojke

NIŠ - Vanja Janković (18) koja je preksinoć tragično nastradala kada pala sa motocikla, a zatim i sa nadvožnjaka na auto putu Niš-Pirot, nedaleko od Gornje Vežine došla je u Srbiju pre mesec dana da proslavi svoj 18 rođendan.

- Kad sam došla do tog mosta, videla sam policiju, presekla sam se. Rekli su mi da je devojka nastradala. Nisam verovala da je to ona dok mi nisu dali lančić i njene stvari - kaže nesrećna majka Viloleta i nastavlja

- Osamnaesti rođendan joj je bio 12. juna, iako živimo u Hrvatskoj, ona ovde ima mnogo drugova, pa je htela da ovde proslavi. Mnogo je volela novinarstvo, htela je to da studira, i to u Srbiji - priča Violeta, pokazujući informator za studente žurnalistike.

Naglašava da Vanja nije dugo poznavala Nikolu

- Upoznali su se preko Fejsbuka, pa su tako počeli da se viđaju, priča Violeta Janković, majka tragično nastradale Vanje.

Podsetimo osamnestogodišnja Vanja J. iz Hrvatske poginula je preksinoć prilikom pada sa nadvožnjaka u niškom naselju Gornja Vrežina. Devojka je bila suvozač na motoru kojim je upravljao njen poznanik N.T. (27) iz Malče.

Niška policija je saopštila da je N.T. određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja