BRANIO IMOVINU PREDUZEĆA: Umro čuvar iz Niša kome su razbojnici smrskali glavu
Foto: Mm Kurir

Supruga ogorčena

BRANIO IMOVINU PREDUZEĆA: Umro čuvar iz Niša kome su razbojnici smrskali glavu

Crna Hronika -
Povrede su bile suviše teške i bez obzira na sve preduzete mere lečenja, pacijent je preminuo,rekao je Nebojša Stojanović, direktor niške Klinike za neurohirurgiju

NIŠ - Dragan Simonović, (53) iz sela Badnjevac opština Žitoradja čuvar preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju invalidnih lica „Elmont“ Niš, koji je u sredu brutalno pretučen na svom radnom mestu preminuo je jutros od posledica povreda kada su ga brutalno pretukli pljačkaši.

- Povrede su bile suviše teške i bez obzira na sve preduzete mere lečenja, pacijent je preminuo – saopštio je Nebojša Stojanović, direktor niške Klinike za neurohirurgiju.

Nesrećnog čoveka su metalnom štanglom napali J.J. (22), Š.D. (19), I.P. (18) i njihov petnaestogodišnji saučesnik E.D. Naizmenično su ga tukli i kada je pao na zemlju i prestao da pruža otpor zbog čega je protiv njih podneta krivična prijava za pokušaj teškog ubistva za šta je zaprećena najteža kazna.

Lopovi su uhapšeni samo nekoliko sati nakon napada zahvaljujući opsežnoj policijskoj potrazi. Priznali su napad a pronadjeno je i orudje koje je upotrebljeno za premlaćivanje čuvara.

Foto: M.M/Kurir
Foto: M.M/Kurir

Simonovićeva supruga Snežana zatražila je najtežu kaznu za napadače na svog muža.

- Treba ih streljati za primer da niko drugi ne bi stradao kao moj suprug koji je samo branio imovinu svog preduzeća – rekla je Snežana Simonović.

Zahvaljujući intenzivnoj potrazi niške policije uhvaćene su četiri osobe koje su brutalno pretukle čuvara Simonovića. Policajci su tada uhapsili J.J. (22), Š.D. (19) i I.P. (18) dok je njihov petnaestogodišnji saučesnik sa krivičnom prijavom za razbojništvo odmah priveden Višem javnom tužilaštvu.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track