KAČE SLIKE GOLIH MALOLETNICA: Na Fejsbuku ponovo osvanula sporna stranica Sarajevo glamur
Foto: Printskrin Fb

Ponovo rade posle tri godine od gašenja

KAČE SLIKE GOLIH MALOLETNICA: Na Fejsbuku ponovo osvanula sporna stranica Sarajevo glamur

Crna Hronika -
Pomenuta stranica je postala aktivna kada je osvanuo post šaljite slike u inbox, da počinjemo sa radom. Od tada na stranici su već osvanule obnažene fotografije devojaka uz koje su navedeni njihovi navodni identiteti

SARAJEVO - Fejsbuk stranica " Sarajevski glamur" ponovo je aktivna posle nešto je pre nešto više od tri godine zabranjena zbog propagiranja pornografije i pedofilije.

Pomenuta stranica je postala aktivna kada je pre četiri dana osvanuo post " Šaljite slike u inbox, da počinjemo sa radom”. Od tada do danas na stranici su već osvanule obnažene fotografije devojaka uz koje su navedeni njihovi navodni identiteti.

Na fotografijama koje su tada objavljene prikazane se devojčice, za koje se tvrdi da su učenice bh srednjih škola, u eksplicitnim pozama, često samo u donjem vešu i intimnim kontaktima s devojčicama ili dečacima.

Podsjetimo, 2012. godine zbog ove stranice reagovalo je Odeljenje za sajber kriminal Federalne uprave policije (FUP) posla čega je stranica i ukonjena.

Na ovu Fejsbuk grupu fotografije se, najverovatnije, postavljaju bez saglasnosti maloletnica, već su samo prenesene s njihovih privatnih profila i uopšte se ne može utvrditi da li su one iz Bosne i Hercegovine ili su fotografije pronađene na inostranim internet stranicama.

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track