PROTERANI: Šijan i Cecin Veljko morali da napuste Crnu Goru!
Foto: Instagram

Dat im rok od 24 sata

PROTERANI: Šijan i Cecin Veljko morali da napuste Crnu Goru!

Crna Hronika -
Dvojici Beograđana iz budvanske policije naloženo je da napuste Crnu Goru zbog brojnih ekscesa u noćnom provodu

BEOGRAD - Dvojici srpskih državljana naloženo je da napuste Crnu Goru nakon "brojnih ekcesa tokom noćnog provoda u Budvi".

Reč je o Beograđanima Veljku Ražnatoviću, sinu folk pevačice Svetlane Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana i Mirku Šijanu, sinu folk pevačice Goce Božinovske i ubijenog vođe "surčinskog klana" Zorana Šijana.

Foto: Instagram printscreen
Foto: Instagram printscreen

Policijski inspektori su im naložili da u roku od 24 sata napuste Crnu Goru, što su oni i učinili. List piše da su njih dvojica bili akteri incidenata u jednoj budvanskoj diskoteci, kao i da im je iz policije predočeno da im je ugrožena bezbednost.

Obaveštena i Svetlana Ražnatović

O odluci policije obaveštena je i Veljkova majka, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pa je u dogovoru sa njom Ražnatović preksinoć sa tivatskog aerodroma odleteo prvim letom pošto je saslušan u policiji.Šijan je juče ujutru napustio Crnu Goru.Mladi Beograđani dve noći zaredom bili su akteri incidenata u jednoj popularnoj budvanskoj diskoteci. Nakon druge svađe privedeni su na informativni razgovor u Centar bezbednosti Budva, ali ih tamo nisu saslušavali inspektori zaduženi za javni red i mir, već iz Sektora kriminalističke policije.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track