UŽAS U NOVOM SADU: Polomio ruku zbog lančića starici sa štapom
Foto: Nebojsa Mandic

Usred bela dana

UŽAS U NOVOM SADU: Polomio ruku zbog lančića starici sa štapom

Crna Hronika -
Žena je ležala, a pored nje su bili kesa sa namirnicama i štap. Nije nikako mogla da se podigne. Bila je svesna i ispričala mi je šta se dogodilo, navodi komšinica koja je zatekla staricu kako leži na putu

NOVI SAD - Kod ulaza br. 17 zgrade na Bulevaru Jovana Dučića u Novom Sadu danas je oko 11 sati napadnuta 68-godišnja žena.

Mladić je ženi prišao s leđa, gurnuo je, a onda joj s vrata strgnuo lančić i pobegao u pravcu Satelita. Stanarka iz ulaza, koja ju je prva zatekla na betonu, kaže da je žena bezuspešno pokušavala da ustane.

- Žena je ležala, a pored nje su bili kesa sa namirnicama i štap. Nije nikako mogla da se podigne. Bila je svesna i ispričala mi je šta se dogodilo. Rekla je i da ima veštački kuk i šipku i da je jako boli ruka. Premestimo smo je u hlad, doneli jastuk i pozvali Hitnu pomoć.

Kako kaže, vozilo Hitne je brzo došlo na lice mesta, a čim su je pregledali imobilisali su joj ruku. U Hitnoj pomoći za potvrdili su da je napadnutoj ženi ruka slomljena i da je prebačena u Urgentni centar. Inače, u zgradi gde se dogodio incident pre tri dana je takođe bila pljačka.

(021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track