SPECIJALCI POSLE SVADBE TUKLI I LUPALI IZ OSVETE: Udaljeni s posla zbog divljanja!
Foto: Kurir

Haos u Kneževu kod Banjaluke

SPECIJALCI POSLE SVADBE TUKLI I LUPALI IZ OSVETE: Udaljeni s posla zbog divljanja!

Crna Hronika -
Nasilni pripadnici Jedinice za podršku Centra javne bezbednosti Banjaluka Jovan Zorić (24) i Maksim Mrković (25) udaljeni su sa posla zbog tuče i lupanja kola po Kneževu

Protiv njih dvojice juče je podnet izveštaj nadležnom tužilaštvu, a sumnjiče se da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari.

- Oni su osumljičeni da su 2. avgusta oko 3. 50 časova u noćnom klubu u Kneževu teško povredili vlasnika kluba i polupali inventar u objektu. Potom su oštetili dva vozila na parkingu kluba. Nasilničkim ponašanjem izazvali su strah i uznemirenost kod prisutnih – rekli su u policiji. Oni su dodali da su rešenjem načelnika Centra javne bezbednosti Banjaluka dvojica policajaca udaljena sa posla do okončanja postupka.

Prema nezvaničnim informacijama, Zorić i Mrković su u subotu otišli u Kneževo na svadbu kod kolege.- Navodno se veče ranije jedan od njihovih kolega posvađao sa nekim momkom iz Kneževa i u subotu uveče nastavljen je sukob izmedju njih i njihov kolega je dobio udarac u glavu – ispričao je izvor blizak istrazi. On je dodao da su Zorić i Mrković, kada su čuli da im je napadnut kolega, odlučili da se osvete i otišli su u noćni klub da traže napadača.

- Kada su došli taj mladić je već pobegao. Pošto ga nisu našli, počeli su da se raspravljaju sa vlasnikom diskoteke Milivojem Tepićem i zatim ga je jedan od njih udario šakom ili palicom u glavu, zbog čega je zadobio više kopči po glavi. Kada su videli šta policajci rade, konobari i gosti su počeli da beže, a nekoliko zaposlenih u klubu zaključalo se u druge prostorije – kaže naš izvor.

Nasilnici se nisu zaustavili na prebijanju gazde noćnog kluba, već su palicama polupali skoro ceo inventar u lokalu. - Potom su izašli ispred lokala i pitali koji je automobil vlasnika noćnog kluba. Kada su saznali, palicama su polupali farove, stakla i oštetili limariju na Tepićevom „audiju A4“. Onda su prišli „škodi“ koja je tu bila parkirana, a koja je službeno vozilo opštine Kneževo i nju takođe polupali – rekao je izvor blizak istrazi, piše Blic. Prema njegovim rečima, na oba vozila je pričinjena šteta od nekoliko hiljada maraka, a policajci su zatim pobegli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track