NESREĆA KOD UGRINOVACA: Vozač punta zaspao i podleteo pod autobus
Foto: čitalac Kurira

Poginuli muž i žena

NESREĆA KOD UGRINOVACA: Vozač punta zaspao i podleteo pod autobus

Crna Hronika -
U sudaru putničkog automobila i autobusa beogradskih oznaka na Ibarskoj magistrali dve osobe su poginule, a tri su povređene - među kojima su i dva mala deteta koja su bila u autu

GORNJI MILANOVAC - Goran V, vozač ’’fijata punto’’ koji je noćas podleteo pod autobus na Ibarskoj magistrali kod Reljinaca, najverovatnije je zaspao nekoliko trenutaka pre tragedije.

Automobil u kom su bili njegova supruga i dvoje dece kretao se u koloni ka pravcu Beograda.

- U jednom trenutku ’’punto’’ je iznenada prešao na levu stranu kolovoza i bez kočenja se sudario sa autobusom koji mu je dolazio u susret. Kolona se nije kretala velikom brzinom. Sve ukazuje da je vozač zaspao – rekao je izvor iz istrage, koji pretpostavlja da su i ostali putnici spavali u trenutke nesreći.

Prema poslednjim informacijama, oba deteta su prebačena u KC Kragujevac. U sudaru putničkog automobila i autobusa beogradskih oznaka na Ibarskoj magistrali dve osobe su poginule, a tri su povređene - među kojima su i dva mala deteta koja su bila u autu, saopštila je jutros policija.

U teškom udesu su stradali Goran V. i njegova supruga Jadranka koji su bili u fiat "puntu" beogradskih tablica. Povređena su i deca koja su sa njima bila u kolima, Vanja (11) i dečak od 15 meseci.

Pretpostavlja se da su oni išli u smeru ka Beogradu, u trenutku kada su se sudarili sa autobusom u kome su bili MUP-ovi radnici, koji su išli ka Crnoj Gori u Bečiće. Na licu mestu stradali su vozač i suvozač iz automobila, prenosi Blic.

- Dečak od 15 meseci dovezen je zbog dijagnostike u Urgentni centar u Kragujevcu, gde je detaljno pregledan. Utvrđeno je da ima samo oguljotine po leđima, i biće na opservaciji narednih 72 sata na dečjoj hirurgiji - rekla je Vanja Đorđević, portparol Kliničkog centra u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja