CARINICI U AKCIJI: U gepeku pronađeno 100 noževa!
Foto: Uprava Carine

Sprečen šverc na Horgošu

CARINICI U AKCIJI: U gepeku pronađeno 100 noževa!

Crna Hronika -
Noževi su otkriveni tako što su carinici detaljno pregledali automobil, mada je mađarski državljanin prethodno rekao da nema ništa da prijavi, i da ide u posetu kod rođaka u Suboticu
1 / 2 Foto: Uprava Carine

BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja oko 100 različitih noževa koji je mađarski državljanin pokušao da unese u Srbiju, saopštila je Uprava carina.

Noževe "Columbia Jin Lang", "Boker", "Elf Monkey" i "USA Saber mađarski državljanin je pokušao da prokrijumčari u gepeku automobila što su otkrili carinici u saradnji sa graničnom policijom. U saopštenju je navedeno da su noževi privremeno zadržani i da je protiv putnika pokrenut prekršaj pred nadležnim sudom.

Noževi su otkriveni tako što su carinici detaljno pregledali automobil, mada je mađarski državljanin prethodno rekao da nema ništa da prijavi, i da ide u posetu kod rođaka u Suboticu.

U gepeku automobila, ispod kartonske kutije sa ličnim stvarima, pronađena i roba, "koju nije nameravao da prijavi, a koja je očigledno namenjena daljoj preprodaji".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja