CRN DAN U UŽICU: Dvoje poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Sušice
Foto: Užice Oglasna Tabla Printscreen

Još izgubljenih života

CRN DAN U UŽICU: Dvoje poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Sušice

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kada je vozač, upravljajući "golfom" valjevskih tablica, iz pravca Zlatibora prema Užicu, iz zasad neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i udario u teretno vozilo beogradske registracije

UŽICE - Dve osobe izgubile su živote, a jedna je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Sušici, nedaleko od Užica, saopštila je užička policija.

Danas u 13.45 časova, na državnom putu prvog B reda broj 23, Užice - Zlatibor, u mestu Sušica, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubile dve osobe, dok je jedno lice zadobilo teške telesne povrede, navodi se u saopštenju.

JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA!Udes na Sušici, golf VA registracija podleteo pod šlepera. Poginuli su mlađa žena i...

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Thursday, August 13, 2015

Do nezgode je došlo kada je vozač, upravljajući putničkim vozilom marke "golf", valjevskih registarskih oznaka, iz pravca Zlatibora prema Užicu, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i udario u teretno vozilo, beogradskih registarskih oznaka. Zbog saobraćajne nezgode u Sušici, saobraćaj je usporen na državnom putu Užice – Zlatibor. Uviđaj su izvršili osnovni javni tužilac iz Užica i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track