ZAPLENA DROGE, ORUŽJA I MUNICIJE: Uhapšene tri osobe u dve odvojene akcije
Foto: AP/Ilustracija

Policija ima pune ruke posla

ZAPLENA DROGE, ORUŽJA I MUNICIJE: Uhapšene tri osobe u dve odvojene akcije

Crna Hronika -
Osumnjičenima D.Ž, F.D, i I.P. je određeno zadržavanje zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a F.D, i I.P. i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je tri osobe i zaplenila, u dve odvojene akcije, 91 paketić i oko 30 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, 340 paketića i tri kese zelene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, paketić amfetamina, dva pištolja, gasni pištolj i municiju.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova pretresom kuće i ostalih prostorija osumnjičenog D.Ž. (39) na Novom Beogradu, policija je našla paketiće i braon praškastu materiju za koju se sumnja da je heroin, gasni pištolj sa okvirom i dva metka.

Pretresom stana na Zvezdari, kada su uhapšeni osumnjičeni F.D. (24) i I.P. (24), nađeni su paketići i kese sa zelenom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, paketić praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, revolver „magnum 357“, pištolj „CZ“, tri metka i elektronska vaga za precizno merenje.

Osumnjičenima D.Ž, F.D, i I.P. je određeno zadržavanje zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a F.D, i I.P. i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite KURIR na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track