NESREĆA KOD ZUBINOG POTOKA: Urušio se tunel, pronađena tela dvojice radnika iz Bora
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Tragedija

NESREĆA KOD ZUBINOG POTOKA: Urušio se tunel, pronađena tela dvojice radnika iz Bora

Crna Hronika -
Šef operative Kosovske policije Zeljko Bojić rekao je novinarima da su stradali I.V. i K.S. obojica iz Bora i da na telima nije bilo tragova nasilja

ZUBIN POTOK - Dvojica radnika jedne građevinske firme iz Bora pronađeni su danas mrtvi u tunelu koji se gradi za potrebe regionalnog vodovoda u Jagnjenici, u opštini Zubin Potok na severu Kosova. Beživotna tela dvojice radnika izvađena su iz tunela nešto pre podneva.

Šef operative Kosovske policije Zeljko Bojić rekao je novinarima da su stradali I.V. i K.S. obojica iz Bora i da na telima nije bilo tragova nasilja. Tela će, rekao je Bojić, biti poslata na obdukciju.

Uzrok smrti za sada nije poznat, pretpostavlja se da bi uzrok mogao biti gušenje. Na licu mesta je policija, vatrogasaci i hitna pomoć. Nestanak radnika sinoć je oko 21 sat prijavio policiji njihov kolega.

Gradnja tunela u kojem se dogodila nesreća pocela je pre više od godinu dana, a do sada je iskopan u dužini od 270 metara. Radnici koji su stradali u njemu radili su na isušivanju vode iz tunela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track