VUK IZ GRUPE RUŽ ZABRINUT DA ĆE MU OPET NAPASTI ĆERKU: Nasilne maloletnice će i mene gađati ciglom
Foto: Facebook

Apel da se stane na put maloletničkom nasilju

VUK IZ GRUPE RUŽ ZABRINUT DA ĆE MU OPET NAPASTI ĆERKU: Nasilne maloletnice će i mene gađati ciglom

Crna Hronika -
Pevač nekadašnje grupe "Ruž" objašnjava da je čitav incident bio samoodbrana i pokušaj da zašti ćerku koju su dve maloletnice brutalno maltretirale

BEOGRAD - Vuk Rosandić, nekadašnji pevač grupe "Ruž", na svom Fejsbuk nalogu napisao je šta se zapravo desilo tokom sukoba sa dve maloletne devojke koje su napale njegovu ćerku prošle subote ispred ulaza u zgrade u kojoj živi na Paliluli.

Pevač objašnjava da je čitav incident bio samoodbrana i pokušaj da zaštiti ćerku koju su dve maloletnice brutalno maltretirale.

"Nikada u životu nisam dobio niti krivičnu niti prekršajnu prijavu, moja ćerka Lara je završila 5. razred i za sada je odlikaš i nikada do sada nije učestvovala ni u jednom incidentu koji je uključivao fizičko ili verbalno nasilje. Prošle subote u naš stan ušla je vidno potresena komšinica Ivana sa mojom ćerkom koja je bila potpuno crvena u licu, plakala i dezorijentisana", naveo je Vuk i dodao da su posle Fejsbuk prepiske dve devojčice od 15 godina uhvatile njegovu ćerku, naterale je da klekne, uhvatile za kosu i počele da joj udaraju šamare.

Prema njegovim rečima, udarile su joj pet šamara, od kojih je posle poslednjeg šamara od jačine ona udarila glavom o zid, čemu je svedočila komšinica koja je izvukla iz ovog incidenta i dovela kući."Sišao sam liftom sa Larom, van sebe i pronašao dve devojke koje su uzgred duplo veće i više od moje ćerke. Upitao sam prvu devojku "ko mi je tukao ćerku? Ko joj je ukrao mobilni telefon? Ta devojka mi je doslovce odgovorila "Šta te briga gde je mobilni, naje*aćeš kao tvoja ćerka", zatim se okrenula ka Lari koja je stajala iza mene i srdito joj prstom pripretila "Naje*aćeš!", navodi Vuk, koji je posle toga gurnuo devojku, dok ga je njena drugarica udarila daskom po glavi.Posle toga pevač je otišao u školsko dvorište i sačekao roditelje devojčica.

"Sačekao sam majku, otac se pojavio u policiji posle nekih pola sata. Epilog na današnji dan je ovakav, moja ćerkica vec 7 dana sama ne izlazi napolje, dešava se da odjednom u stanu krene da plače, bukvalno da rida... u prisustvu majke ili mene izađe na 15 minuta", navodi Vuk i ističe da akcenat treba staviti na maltretiranje njegove ćerke i da se stane na put zlostavljanju dece.

"Ubeđen sam u jedno, ove devojke su upravo ponašaju ovako jer su svesne da im u suštini niko ne može ništa. Bez predrasuda prema tužiocu, nadam se da će uzeti u obzir SVE činjenice vezane za incident i doneti odluku koja će biti pravična i jasna. Hvala i komšijama koje su pristale da svedoče da iste devojke već dve godine prave iste ili slične probleme, da su nekoliko puta na identičan način zlostavljale drugu decu. Na moje pitanje zašto se ćuti o tome, oni bi odgovorili "ne vredi", zaključio je pevač.

Saopstenje za javnost ,nikada u zivotu nisam dobio niti krivicnu niti prekrsajnu prijavu , moja cerka Lara je zavrsila...

Posted by Vuk Rosandic on Friday, 21 August 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track