ŠUMADIJSKA SAPUNICA: Ostavljenoj ljubavnici preti zatvor i tužba za pokušaj ubistva!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Vatrena Slađa

ŠUMADIJSKA SAPUNICA: Ostavljenoj ljubavnici preti zatvor i tužba za pokušaj ubistva!

Crna Hronika -
Ona je ponovila da je Zoran prvi nasrnuo na nju kada ju je video i počeo da je udara i da je ona zapalila auto tek kada joj je opsovao pokojnog sina

BEOGRAD - Slađana Lazarević koja je sa bivšem dečku Zoranu Markoviću (45) zapalila automobil , osumnjičena je za izazivanje opšte opasnosti. S druge strane, njen sada već bivši ljubavnik Zoran odlučio je da je tuži za pokušaj ubistva, prenose beogradski mediji.

Ona je došla u stanicu policije u Aranđelovcu, gde je nakon saslušanja puštena da se u dalčjem postupku brani sa slobode. Ona je osumnjičena da je preključe ujutru u šikari pored puta kod Aranđelovca zapalila ,,mercedes’’ u kojem su osim Zorana , sa kojim je bila u vezi, bile još izvesna Ivana I Gorica. Slađana je medijima potvrdila da je dala iskaz policiji.

"Pustila sam policajcima snimke razgovaora sa Ivanom i Goricom, koje su me te noći zvale sa Zoranovog monbilnog i pričale mi kako je on komiran od alkohola i da dođem po njega. One su mi tačno rekle gde je on. Pokazala sam im i SMS-ove od njih", kaže Slađana, koja je posle incidenta od lokalnih meštana dobila nadimak Vatrena Slađa.

Ona je ponovila da je Zoran prvi nasrnuo na nju kada ju je video i počeo da je udara i da je ona zapalila auto tek kada joj je opsovao pokojnog sina.

"U policiji imaju i ranije moje dve prijave da me je tukao. Čuvam medicinsku dokumentaciju da sam imala potres mozga. Imam i potvrde da sam mu davala novac. Od tog novca je kupio "mercedes’’ , a trošio ga je i na provod sa ove dve devojke", naglašava Slađana.

Zoran, Ivana I Gorica su iskaz u policiji dali odmah posle incidenta. On je rekao za da će angažovati advokata I da će tražiti da mu Slađana plati odštetu.

"Tražiću obeštećenje za uništeni "mercedes’’ i pretrpljeni strah. Ona je došla da me zapali i to je pokušaj ubistva . Ovih dana ne mogu da radim zbog opekotina na rukama. Imam svedoke da je još u kafani. Slađana rekla , kada je kupila benzin da će me zapaliti. Mora da se otkrije i ko joj je javio. Ako su to Ivana i Gorica , neka one odgovaraju. Spavao sam u kolima i ne znam da li su one zvale Slađanu, i tako sam rekao u policiji. Bio sam umoran , popio sam nekoliko piva i zaspao sam. Njih dve su me izvukle iz zapaljenog automobila, pa sada imam plikove", priča Zoran.

"Sada zbog svega imam problem sa suprugom. Nije srećna što se sada sve razvlači po javnosti . Nisam sreo do sad osobu kakava je Slađan a i nisam verovao da može nešto tako da uradi. Da sam znao da je takva ,"vatrena’’ ne bih se petljao sa njom", kaže Zoran Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track