HAOS U ZADRU: 4 devojke iz BiH napao vozač minibusa, otac ih branio čekićem
Foto: Profimedia

Svi završili kod sudije

HAOS U ZADRU: 4 devojke iz BiH napao vozač minibusa, otac ih branio čekićem

Crna Hronika -
Zadarska policija morala je u ovom neobičnom incidentu da interveniše čak dva puta. U prvom slučaju vozač minibusa verbalno je napao devojke ispred apartmana, pa su one pozvale policiju, a u popodnevnim časovima istog dana pomoć policije tražio je vozač kog je čekićem napao besni otac mladih turistkinja

ZADAR - Četiri mlade turistkinje od koje su tri sestre iz Bosne i Hercegovine koje su juče trebale započeti letovanje u Zadru u jednom apartmanu bile su glavne akterke drame koju je okončala policija.

Prvi poziv zadarskoj policiji stigao je oko devet sati ujutro kada su devojke prijavile da ih je napao vozač minibusa koji ih je dovezao do apartmana. U pitanju je bila svađa oko apartmana, a vozač minibusa je prema rečima devojaka iz BiH bio toliko agresivan da su odlučile prijaviti policiji njegov verbalni ispad.

Drugi poziv usledio je juče popodne oko 16 časova. Ali policiju ovaj put nisu zvale devojke nego vozač minibusa koji je prijavio oca od tri devojke akterke svađe, koji je šokiran napadom na svoje ćerke stigao u Zadar pronašao vozača minibusa i odlučio da se s njim obračuna.

Razjareni otac čekićem je nasrnuo na vozača minibusa i razbio staklo na njegovom vozilu!

Priča o neobičnom incidentu završila se tako da su oba i vozač i razjareni otac pokupili prekršajnu prijavu za napad i oštećenje tuđe imovine. Oba su završila kod prekršajnog sudije, koji ih je novčano kaznio i obojici uručio predlog i za narušavanje javno reda i mira, piše splitska Slobodna Dalmacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track