TRI PLANTAŽE OKO LESKOVCA: Policija otkrila oko 1.000 stabljika marihuane
Foto: Fonet

Uhapšene 2 osobe

TRI PLANTAŽE OKO LESKOVCA: Policija otkrila oko 1.000 stabljika marihuane

Crna Hronika -
Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga nadležni sudija je obojici osumnjičenih odredio pritvor do 30 dana

LESKOVAC - Leskovačka policija je u proteklih mesec dana u odvojenim akcijama, otkrila tri plantaže marihuane sa oko 1.000 stabljika te biljke uključujući i zasad u opštini Bojnik sa oko 450 stabljika visokih oko metar i po.

Policija je, kako je saopšteno danas na području opštine Bojnik, otkrila plantažu sa oko 450 stabljika marihuane i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su uzgajali tu drogu.

Zasad marihuane (kanabisa) sa prosečnom visinom stabljika od oko metar i po visine otkriven je u ataru sela Mrvež, navodi se u saopštenju.

Na plantaži su zatečeni T.S. (32) iz Leskovca i još jedan muškarac koji je pobegao odbacivši ranac sa gumenim rukavicama, špricevima, flašicom sa insekticidom, naprtnjačama za zalivanje, plastičnim kantama...

Brzom akcijom policije ta osoba - D.S (42) iz Leskovca je lišena slobode dok je veštačenje uzoraka kanabisa izvršeno u Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga nadležni sudija je obojici osumnjičenih odredio pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track