OVAKO JE TEKLA TALAČKA DRAMA U NIŠU: Beograđanin pištoljem poveo bivšu ženu na razgovor u kafić
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Uhapšen otmičar

OVAKO JE TEKLA TALAČKA DRAMA U NIŠU: Beograđanin pištoljem poveo bivšu ženu na razgovor u kafić

Crna Hronika -
Savladan šok-bombom. Tri i po sata pregovora. Slučaj policiji prijavili građani koji su se zatekli u bašti kafića u Prijezdinoj ulici i čuli kako je vređa

NIŠ - Niška policija je u saradnji sa Odredom žandarmerije u Nišu uhapsila N.S. (53) iz okoline Beograda koji je kidnapovao bivšu suprugu čime je uspešno okončana talačka situacija koja je trajala tri i po sata.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, sinoć oko 22 sata na osnovu prijave građana u bašti kafića u Prijezdinoj ulici zatečen je osumnjičeni koji je vređao bivšu suprugu i preteći joj pištoljem primoravao je da sedi sa njim da bi navodno razgovarali.

DRAMA U CENTRU NIŠA: Suprugu držao kao taoca, ispalio hitac iz revolvera!Odmah se uključio pregovarački tim koji je pokušao da osumnjičenog ubedi da pusti oštećenu. Nakon tročasovnih pregovora pripadnici Žandarmerije su uz upotrebu „šok“ bombe usepli da savladaju otmičara. U akciji nije bilo povređenih osoba. Po odobrenju osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti, nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja. Policija se zahvalila građanima i stanarima zgrada, gde se odvijala policijska akcija, na saradnji i razumevanju.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track