PALA MU TAVANICA NA GLAVU: Pogniuo penzionisani načelnik saobraćajne policije Miroslav Reljin
Foto: Sasa Urosev

Sin pronašao telo

PALA MU TAVANICA NA GLAVU: Pogniuo penzionisani načelnik saobraćajne policije Miroslav Reljin

Crna Hronika -
Miroslav Reljin (57) iz Kikinde, stradao u nedelju kad ga je u glavu udario komad tavanice vikendice koju je rušio

KIKINDA: Tuga i neverica u kikindskoj policiji, ali i ovdašnjoj javnosti. Spletom nesrećnih okolnosti u nedelju je život izgubio Miroslav Reljin (57) iz Kikinde, penzionisani radnik Policijske uprave Kikinda, koji je jedno vreme bio i načelnik Saobraćajne policije.

Službu je napustio 2009. godine, a stradao je kad ga je u glavu udario komad tavanice vikendice koju je rušio. Kad je ukućanima postalo sumnjivo što Reljin ne dolazi sa vikendice i ne javlja se na telefon, stariji sin zaputio se, do ispostaviće se, mesta stravične tragedije.

U hrpi odvaljene tavanice, cigala i šuta, pronašao je beživotno očevo telo:

-Još ne možemo da verujemo da je ovo istina. Reljin je bio izuzetan čovek i policajac. Uvažavan od strane kolega i pretpostavljenih. Teško nam je bilo da se od njega rastanemo kad je penzionisan. Bio je uzor mladim saobraćajcima. Nikad ga nećemo zaboraviti- slomljeni su od tuge bile juče njegove kolege.

U šoku su i zaposleni u kikindskoj filijali osiguranja “Đenerali”, u kojoj je Reljin radio kao viši savetnik za neživotno osiguranje:

-Strašna vest nas je dočekala kad smo došli na posao. Nakon izuzetne policijske karijere i penzionisanja, pridružio nam se pre nepunih pet godina. Prvi je dolazio na posao, a poslednji napuštao kancelariju - bilo je sve što su nam rekli crnom vešću zatečeni radnici osiguranja “Đenerali”.

Miroslav Reljin je iza sebe ostavio suprugu, ćerku i dva sina.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja