PALANČANIN I CRNOGORAC UHAPŠENI ZBOG ŠVERCA DROGE: U vozilu pronađeno 20 kg marihuane
Foto: MUP Srbije

Pretreseni stanovi

PALANČANIN I CRNOGORAC UHAPŠENI ZBOG ŠVERCA DROGE: U vozilu pronađeno 20 kg marihuane

Crna Hronika -
Policija je deo droge pronašla kada su zaustavili vozilo u Petrovaradinu koje je vozio crnogorski državljanin, a ostatak u stanu srpskog državljanina hde je pronađen heroin, kokain i dve digitalne vage

BEOGRAD - Policija je presekla međunarodni lanac krijumčarenja droge i zaplenila više od 20 kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, a određeno je zadržavanje za dva državljanina Crne Gore i jedno lice iz Bačke Palanke, saopštio je danas MUP.

Foto MUP Srbije
Foto MUP Srbije

Kako se navodi, određeno je zadržavanje za M.P. (45) i V.I. (40) iz Crne Gore, kao i za M.L. (45) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto MUP Srbije
Foto MUP Srbije

Policajci su juče u Petrovaradinu, u automobilu M.P. pronašli dve torbe sa biljnom materijom. Zbog sumnje da se udružio sa M.P. zbog prodaje droge, a na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pretresen je stan V.I. i druge prostorije koje koristi, gde je pronađeno 332,27 grama supstance za koju se sumnja da je kokain, 16,47 grama materije za koju se sumnja da je heroin, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Foto MUP Srbije
Foto MUP Srbije

Nakon toga su u Bačkoj Palanci, po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pretreseni stan i druge prostorije koje koristi M.L. i tom prilikom je pronađeno oko deset grama supstance za koju se sumnja da je heroin, 36 tableta nalik na ekstazi, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Foto MUP Srbije
Foto MUP Srbije

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track