NEZAPAMĆENO DIVLJAŠTVO NA SVADBI: Pijana braća brutalno tukla trudnu sestru (20) i njenu majku!
Foto: Shutter

Divljanje na svadbenom veselju u Nišu

NEZAPAMĆENO DIVLJAŠTVO NA SVADBI: Pijana braća brutalno tukla trudnu sestru (20) i njenu majku!

Crna Hronika -
Mogla sam da izgubim bebu. Iako su mi braća od tetke, to ne mogu da im oprostim, kaže za Kurir M. S. (20)

NIŠ - Mogla sam da ostanem bez bebe zbog njihovog pijanstva. Iako su mi braća od tetke, to ne mogu da im oprostim. To što su bili pijani nije nikakvo opravdanje, kaže za Kurir M. S. (20) iz okoline Aleksinca, trudnica koju su brutalno tukli Nemanja S. (26) i Nenad S. (21).

Pored trudne sestre, ovi nasilnici su udarili i njenu majku, svoju tetku, a stariji brat je napao i policajca koji je došao da interveniše.Nezapamćeno nasilje dogodilo se u nedelju oko 23 sata u kafani u Nišu u kojoj se ženio rođeni brat dvojice nasilnika.Prvo prebili zeta- Oni su bili mortus pijani, izašli su ispred kafane i počeli da se međusobno tuku. Njihov zet B. R. bio je u BMW na parkingu i spremao se da krene kući sa suprugom i rodbinom. Doviknuo im je: „Šta radite to, prestanite da se bijete!“ Braća su prekinula da se tuku i okomila se na njega. „Šta se ti mešaš, hoćeš tebe da bijemo?“, odgovorili su mu, a zatim ga izvukli iz kola i udarali dok nije izgubio svest. Dok je stariji brat razbijao unutrašnjost vozila, mlađi je izvukao trudnicu, koja je bila na mestu suvozača, svoju sestru od tetke, i nju nekoliko puta udario pesnicom u stomak, a zatim je i ošamario. Kad je njena majka, koja je sedela pozadi, zavrištala, i nju je udario u glavu - objašnjava izvor iz istrage.

Pretučena trudnica M. S. kaže da je odmah otišla kod lekara, strahujući za svoju četvoromesečnu trudnoću.- Dali su mi lekove za smirenje i za održavanje trudnoće. Nadam se da će sve biti u redu - kaže zabrinuta buduća majka.Njen rođeni brat Marko, koji je bio u drugim kolima, pritrčao je kad je video šta se dešava.- Ne znam šta im je bilo. Mi smo na toj svadbi bili stari svatovi. Napali su nas bez ikakvog razloga. Ja sam bio u drugim kolima, kad sam video šta se dešava, odmah sam pritrčao. Na zadnjem sedištu bmw bila je bila i moja supruga, koja je takođe trudna, sedmi mesec, kao i moja četvorogodišnja ćerka - priča Marko S.Nasrnuo na policajcaRazularena braća nisu se smirila ni kad je naišla policija. Naime, po dolasku patrole stariji nasilnik Nemanja vređao je policajce, a jednom od njih je pocepao košulju. Zato je protiv njega podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok će mlađi brat odgovarati samo za nasilničko ponašanje. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu.

Zabrinuta za deteMOJA ĆERKA JE SVE GLEDALAPijana braća tukla su svoje rođake naočigled četvorogodišnje devojčice.- Bila sam prestravljena. Grlila sam svoju ćerku da se ne bi istraumirala, bilo je strašno - kaže trudnica koja je sedela na zadnjem sedištu kola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track