DA LI STE GA VIDELI: Milija Šaranović (83) nestao pre dva meseca, potraga i dalje traje
Foto: Jelena Rafailović

poslednji put viđen 29.jula

DA LI STE GA VIDELI: Milija Šaranović (83) nestao pre dva meseca, potraga i dalje traje

Crna Hronika -
Na sebi je imao belu košulju, sive pantalone, kačket i opanke. Nije bio bolestan i ne znamo šta je moglo da mu se desi za ovo vreme. Danima smo s rođacima, prijateljima i komšijama tražili bilo kakav trag, ali u tome na žalost nismo uspeli, kaže Ljiljana Ristić, ćerka nestalog Milije

TRSTENIK - Milija Šaranović ( 83) iz sela Stepanja kod Trstenika, nestao je pre skora dva meseca, a nesrećnom čoveku još ni traga ni glasa.

Njegova ćerka kaže da je Milija poslednji put viđen 29. jula ove godine oko 13 sati na putu do svoje njive i više se nije vratio.

„ Na sebi je imao belu košulju, sive pantalone, kačket i opanke. Nije bio bolestan i ne znamo šta je moglo da mu se desi za ovo vreme. Danima smo s rođacima, prijateljima i komšijama tražili bilo kakav trag, ali u tome na žalost nismo uspeli, kaže Ljiljana Ristić, ćerka nestalog Milije.

Ona dodaje da je njegov nestanak prijavljen i policiji i da su se u proteklih dva meseca javljali ljudi, ali na žalost ta informacija do sada nije imala efekta.

U MUP je Kuriru potvrđen nestanak i rečeno nam je da policija intenzivno traga za Milijom Šaranovićem. U potragu za njimosim policije uključeni su meštani i lokalno lovačko udruženje.

Ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom Miliji neka javi na telefon 063/760-86-32 ili najbližoj policijskoj stanici( J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track