ZAPLENA NARKOTIKA U ALEKSINCU: Sadio marihuanu sa paradajzom i krastavcem
Foto: MUP Srbije

Namenjeno daljoj prodaji

ZAPLENA NARKOTIKA U ALEKSINCU: Sadio marihuanu sa paradajzom i krastavcem

Crna Hronika -
, S.F. je kanabis gajio u plasteniku u kom je zasadio paradjz i krastavac kako bi sakrio stabljike ove biljke. Kod njega je pronadjeno i 72.5 grama sasušene marihuane

ALEKSINAC - S.F. (51) iz okoline Aleksinca uhapšen je zbog neovlašćene proizvodnje narkotika jer je policija u njegovom plasteniku otkrila šest stabljika „kanabis sative“ ukupne težine 11.5 kilograma.

Kako je saopštila niška policija, zbog proizvodnje odnosno držanja narkotika krivične prijave su podnete protiv još dve osobe.

Kako saznajemo, S.F. je kanabis gajio u plasteniku u kom je zasadio paradjz i krastavac kako bi sakrio stabljike ove biljke. Kod njega je pronadjeno i 72.5 grama sasušene marihuane za koju se pretpostavlja da je bila namenjena prodaji.

Tokom iste akcije u porodičnom domaćinstvu drugoosumnjičenog pronadjeno je još pet stabljka istog narkotika težine 5.4 kilograma a kod treće osobe dva paketa sušene marihuane.

S.F. je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Protiv ostale dvojice biće podnete krivične prijave u redovnom postupku

M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track