FOTO STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Pokosio muškarca, žena teško povređena, očevidac doživeo nervni slom!
Foto: Dragana Kocić MM

U ulici Dimitrija Tucovića

FOTO STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Pokosio muškarca, žena teško povređena, očevidac doživeo nervni slom!

Crna Hronika -
Uzroci nesreće se utvrđuju. Međutim, nesumjivo je da su pešaci zadobili jak udarac jer su patike pokojnika zatečene na udaljenosti od dvadesetak metara jedne od druge
1 / 5 Foto: Dragana Kocić MM

NIŠ - Muškarac (55) je poginuo dok je žena (48) teško povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 12.30 časova dogodila u ulici Dimitrija Tucovića, saopštila je niška policija.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Prema prvim informacijama, do nezgode je došlo kada je vozilo „sitroen“, udarilo s leđa pešake koji su se kretali desnom stranom kolovoza. Muškarac je ostao na mestu mrtav dok je žena zadobila prelom potkolenice i zbrinuta je u niškoj bolnici.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

-Muškarac je preminuo, žena je povređjena ali smo zbrinuli jednog očevica koji je doživeo jak psihički potres zbog tragedije kojoj je bio svedok – saopštio je Dušan Gostović, portparol niške Hitne pomoći.

- Uzroci nesreće se utvrđuju. Međutim, nesumjivo je da su pešaci zadobili jak udarac jer su patike pokojnika zatečene na udaljenosti od dvadesetak metara jedne od druge.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

- Na mestu dogadjaja zatekli smo prijatelja vozača „citroena“.-- To je dobar čovek, boljeg ne znam. Strašno je ovo što se desilo. Došao sam ovde da mu se nadjem, znam da mu je mnogo teško, ali ga je policija već odvela – rekao je ovaj čovek.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track