ŠOKANTNO NASILJE: Dve sedmogodišnjakinje tukle i mučile drugaricu zbog bukvara
Foto: Thinstock

Surovo

ŠOKANTNO NASILJE: Dve sedmogodišnjakinje tukle i mučile drugaricu zbog bukvara

Crna Hronika -
Učenica I.V. se posvađala s dve drugarice i nakon dečije rasprave jedna ju je povukla za kosu i udarila, dok joj je druga gasila cigaretu po vratu

BAČKA PALANKA - Učenica I.V. (7) iz okoline Bačke Palanke javila se lekarima zbog opekotina na vratu od cigarete koje joj je nanela školska drugarica zbog svađe oko bukvara.

- Majka je ćerku I.V. dovela u ambulantu jer je imala modrice po telu, počupanu kosu i rane od cigareta po vratu. Devojčica je majci ispričala da je sve počelo zbog svađe oko bukvara - kazao je izvor za medije.

Izvor ističe da se I.V. posvađala s dve drugarice i nakon dečije rasprave jedna ju je povukla za kosu i udarila, dok joj je druga gasila cigaretu po vratu.Tuča se dogodila kada su išle kući nakon svađe.

I. V. se najpre posvađala sa jednom vršnjakinjom zbog bukvara nakon čega ju je ona počupala. I.V. je uzvratila a onda se umešala treća devojčica.

Kako piše list "Alo", ovom događaju obavešteno je nadležno tužilaštvo u Novom Sadu , Centar za socijalni rad Bačka Palanka, kao i odeljenje za maloletničku delikvenciju policije u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track