ZLA SUDBINA: Budući mladenci udarili u stub, devojka u komi

Teška saobraćajna nesreća u Lazarevcu

ZLA SUDBINA: Budući mladenci udarili u stub, devojka u komi

Crna Hronika -
Suzana Marjanović teško povređena kad je „golf“ koji je vozio njen momak Nemanja Radovanović, u pokušaju da izbegne „ford“ koji im je preprečio put, sleteo s kolovoza i zakucao se u banderu

LAZAREVAC - Nemanja i Suzana zakazali su svadbu, otpočeli su i zajednički biznis. Juče su doživeli strašnu saobraćajku i naša Suzana je u komi.Umesto da se radujemo veselju, molimo se da preživi, rekli su rođaci Suzane Marjanović (23) iz Lazarevca, koje je teško povređena kad je „golf“ u kojem je bila suvozač udario u betonski stub, dok je njen momak Nemanja Radovanović (24) zadobio lakše povrede.

Mesto nesreće... Uništeni „golf“ u kojem su bili verenici
Mesto nesreće... Uništeni „golf“ u kojem su bili verenici

Vozač „forda“ u šoku

Nesreća se dogodila juče ujutro oko osam časova kod stovarišta „Karanović“ na Kolubarskom trgu bb.- Stevan Vasiljević iz Lazarevca (26) izlazio je „fordom fijestom“ iz dvorišta. U trenutku kad je u rikverc izašao na glavni put, preprečio je put „golfu“ koji je vozio Nemanja Radovanović iz Brajkovca i u kojem je, na mestu suvozača, bila i njegova devojka Suzana Marjanović. Da bi izbegao direktan sudar, Radovanović je pokušao da ukoči, ali vozilo se zanelo i potom zakucalo u betonski stub pored puta - priča izvor iz istrage.Svedoci kažu da je zvuk koji se začuo nakon što je „golf“ udario u betonski stub ličio na eksploziju bombe. Odmah su se oko slupanog automobila okupile komšije i zaposleni u stovarištu ispred kojeg se sudar dogodio.- Čuo se jak udarac. Istrčao sam iz kuće i video užasnu sliku. Slupan auto zakucan u banderu i povređenu devojku koja je sedela pored vozača. Mislim da je bila u nesvesti i kad su je izneli iz olupine. Daj bože samo da preživi. Svi su tako mladi. Mislim da je teško i vozaču „fijeste“. Stajao je naslonjen na svoj automobil i gledao uprazno - izjavio je za Kurir očevidac.Vozač„forda fijeste“, Stevan Vasiljević, sve vreme je ponavljao da nije video „golf“.- Izlazio sam u rikverc na glavni put. Kad sam se okrenuo, bili su udaljeni samo nekoliko metara. Ne mogu da se smirim. Strašno se osećam... Nadam se da će devojka biti dobro - ponavljao je na licu mesta očajni vozač „forda“ Stevan Vasiljević.
Strašan udarac... Delovi automobila leteli po putu
Strašan udarac... Delovi automobila leteli po putu

Spremali proslavu

Kako saznajemo, Suzana i Nemanja su zakazali svadbu za 28. maj iduće godine. Pre mesec dana otvorili su zajedničku radnju za izradu torti i kolača, gde su krenuli juče ujutro.- Nemanja radi i kao kamenorezac u Šopiću, a devojku s kojom namerava uskoro da se venča i njega povezao je posao. Eto, umesto da se radujemo, sada strepimo za njen život - kažu njihovi poznanici.Nemanjin otac Miroslav rekao nam je da mu je sin lakše povređen i da je posle pregleda pušten na kućno lečenje.- Suzana i Nemanja su, kao i obično, juče ujutru zajedno krenuli na posao. Kad sam čuo da su se sudarili, noge su mi se odsekle. Tešimo sina i verujemo lekarima, koji kažu da će biti sve dobro. Nadam se da će njihova velika ljubav na kraju pobediti i da ćemo se veseliti idućeg maja - zabrinuto, ali s mnogo nade juče je rekao Nemanjin otac.
Meštani u šoku... Očevici izvlačili devojku iz smrskanog „golfa“
Meštani u šoku... Očevici izvlačili devojku iz smrskanog „golfa“

Urgentni centarBORBA ZA ŽIVOTTeško povređena Suzana Marjanović kolima Hitne pomoći prebačena je u Urgentni centar u Beogradu.- Suzana je smeštena na odeljenje intenzivne nege i u komi je - rekli su nam lekari.Njen momak Nemanja je tokom celog jučerašnjeg dana bio u Urgentnom centru, u društvu svojih roditelja. Nije bio u stanju da razgovara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track