Petra Cvijić opet vozi

Petra Cvijić opet vozi

Crna Hronika -
Voditeljka RTS dovezla se do centra „korsom“, istom onom kojom je 9. januara pregazila Slobodana Bajića

BEOGRAD - Voditeljka uživala!Petra Cvijić (35), spikerka RTS, dovezla se juče do centra Beograda crvenom „opel korsom“, istom onom kojom je 9. januara u Vodovodskoj ulici pregazila pešaka Slobodana Bajića (73)! Petra je automobil oko 11.30 parkirala ispred zgrade RTS.

Kada smo joj prišli i predstavili se, po izrazu lica videlo se da joj nije prijatno.

- Poznato vam je da ne dajem izjave za medije! Jedino što vam mogu reći je da sam dobro! Držim se - ljubazno je odgovorila voditeljka novinarima Kurira i ušla u zgradu televizije.

Petra Cvijić prethodno se u centru grada sastala s dve drugarice, s kojima je otišla na ručak. Obučena u crnu trenerku, patike i sa skoro neprimetnom šminkom na licu, oko 11.40 sela je u baštu jednog kafića.

- Najopuštenije je pričala s prijateljicama. Popile su sok, a potom su za ručak naručile salatu. Voditeljka se sve vreme smejala - ispričao je jedan od gostiju.

Posle ručka, Petra se pozdravila s prijateljicama, sela u „korsu“ i odvezla u pravcu Paliluske pijace.

Istraga zbog sudara

Protiv Petre Cvijić pokrenuta je istraga zbog sumnje da je 9. januara u Vodovodskoj ulici kolima usmrtila Slobodana Bajića. Na saslušanju u policiji ona je rekla da je starca udarila na pešačkom prelazu, ali je kod istražnog sudije promenila iskaz i rekla da Slobodan nije bio na pešačkom.

Kako je Petra provela dan

11.40 - Cvijićeva s drugaricama stiže u kafić u blizini zgrade RTS

13.05 - Ručaju salatu

14.15 - Drugarice se rastaju

14.17 - Petra kreće ka zgradi RTS

14.22 - Petra ulazi u zgradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track