REKORDNA ZAPLENA U LESKOVCU: Policija otkrila više o 8 kg marihuane
Foto: MUP Srbije

Pročešljali sve

REKORDNA ZAPLENA U LESKOVCU: Policija otkrila više o 8 kg marihuane

Crna Hronika -
Precizira se da je policija pretresla osam stambenih i pomoćnih objekata i da je tom prilikom pronašla i zaplenili 8,5 kilograma marihuane, a privedena su dvojica muškaraca

LESKOVAC - Leskovačka policija je za vikend, u nastavku aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, na području Leskovca i Lebana zaplenila 8,5 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.

Precizira se da je policija pretresla osam stambenih i pomoćnih objekata i da je tom prilikom pronašla i zaplenili 8,5 kilograma marihuane, a da su zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapšeni I.S. (51) iz okoline Lebana i Z.S. (53) iz okoline Leskovca.

Njima je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Leskovcu odredio pritvor.

Službenici policije su, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak, prilikom pretresa kuće I.S. u okolini Lebana pronašli i oduzeli 7.100 grama marihuane, dok su pretresom pomoćnog objekta i kamiona Z.S. u okolini Leskovca zaplenili 1.311 grama tog opijata.

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Nacionalnom kriminalističkom centru u Nišu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu u proteklih mesec dana u odvojenim akcijama pronašli i tri zasada kanabisa sa preko 1.000 stabljiki ove opojne droge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja