HOROR U NOVOM SADU: Devojčica (15) pronađena u dvorištu sa teškim povredama glave i kičme!
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

Umalo da strada zbog izostanaka

HOROR U NOVOM SADU: Devojčica (15) pronađena u dvorištu sa teškim povredama glave i kičme!

Crna Hronika -
Devojčica je rekla da se posvađala s roditeljima, da je pobegla iz škole i da se okliznula i pala. Navodno, ona nekoliko dana nije bila u školi, pa je razredna obavestila majku. Posle razgovora s njom pobegla je u napuštenu zgradu i umalo stradala

NOVI SAD - Učenica srednje hemijske škole M. L. (15) pronađena je u ponedeljak oko 17 sati s teškim telesnim povredama nedaleko od zgrade nekadašnjeg Radničkog univerziteta, u Ulici vojvođanske brigade u Novom Sadu.Devojčica je s prelomom glave, više kičmenih pršljenova i karlične kosti prevezena u Dečju bolnicu u Novom Sadu, a okolnosti njenog povređivanja još uvek se utvrđuju.Kako nezvanično saznajemo, M. L. je pronašao slučajni prolaznik u dvorištu do zgrade koja je pre nekoliko godina izgorela u požaru i obavestio Hitnu pomoć i policiju.

- Rekla mu je da se posvađala s roditeljima, da je pobegla iz škole i da se okliznula i pala. Navodno, devojčica nekoliko dana nije bila u školi, te je razredna obavestila majku. Nakon razgovora s njom pobegla je u napuštenu zgradu i umalo stradala - kazao je izvor blizak istrazi.Na licu mesta devojčicu je zbrinula Hitna pomoć i prevezla u dečju bolnicu u Novom Sadu.- Pacijentkinja je primljena s povredama glave i kičmenog stuba. Trenutno je stabilno, ali je i dalje vitalno ugrožena, te je smeštena na odeljenju intenzivne nege - rekli su nam u bolnici.S. S. - J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track