Uhapšeno šestoro dilera u akciji "Mreža"

Uhapšeno šestoro dilera u akciji "Mreža"

Crna Hronika -
Uhapšeni su Milan Dimitrijević, Miloš Ignjatović, Aleksandar Spasić, Nikola Kuzmanović, Stefana Obradovića i Vojislava Miloševića. Njima je određena mera zadržavanja do 48 sati

Uhapšeni zbog prodaje droge

BEOGRAD - Policija je na području Mladenovca lišila slobode šest članova kriminalne grupe zbog sumnje da su organizovali prodaju heroina u blizini škola, domova zdravlja, kafića, diskoteka, trafika i da su paketiće droge donosili na adrese, saopštio je danas MUP.

U nastavku akcije "Mreža" policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih uprava u Smederevu, Kragujevcu i Beogradu, u saradnji sa Višim tužiocem u Smederevu, u koordiniranoj akciju na području Mladenovca lišili su slobode vođu grupe Milana Dimitrijevića (25), Miloša Ignjatovića (29), Aleksandra Spasića (32), Nikolu Kuzmanovića (37), Stefana Obradovića (23) i Vojislava Miloševića (28). Njima je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Prilikom lišavanja slobode, pretresa stanova i vozila, kod osumnjičenih je pronađeno 17 paketića heroina pripremljenih za uličnu prodaju i 50 grama heroina, koja nije razmerena u manje paketiće za prodaju, kao i vagica za precizno merenje droge.

Policija ih sumnjiči da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge, odnosno da je vođa kriminalne grupe ogranizovao Ignjatovića, Spasića, Kuzmanovića, Obradovića i Miloševića, da na području Mladenovca, Beograda, Velike Plane i Smedereva, na ulici prodaju heroin.

Policija sumnja da su prodaju obavljali donošenjem paketića droge na adrese, kao i u blizini škola, domova zdravlja, kafića, diskoteka, trafika.

Dosadašnjim aktivnostima Uprave kriminalističke policije policijskih uprava Smederevo i Kragujevac, utvrđeno je da je u toku ove godine do momenta lišavanja slobode ova grupa prodala oko pet kilograma heroina.

Akcija je izvedena u nastavku akcije "Mreža", kada je lišen slobode Željko Vujić (35), koji je osumnjičene snabdevao heroinom i kod koga je pronađeno dva kilograma i 750 grama heroina, piše u saopštenju MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja