TUČA U SUDU: Muž me je udario usred sudnice zbog alimentacije
Foto: Zorana Jevtić

Žrtva nasilja u porodici

TUČA U SUDU: Muž me je udario usred sudnice zbog alimentacije

Crna Hronika -
Ona objašnjava da se s bivšim suprugom, s kojim ima dvoje dece, razvela pre pet godina, kad ju je ostavio zbog druge žene

SMEDEREVO - S. M. (37) iz Smedereva, koju je bivši suprug D. S. (37) udario pred sudijom u Osnovnom sudu u Smederevu, nakon čega se s njim potukao njen nevenčani muž, kaže za Kurir da živi u strahu da je nekadašnji partner ponove ne napadne.Ona objašnjava da se s bivšim suprugom, s kojim ima dvoje dece, razvela pre pet godina, kad ju je ostavio zbog druge žene.- Razveli smo se pre pet godina, a pre godinu dana počeo je da mi preti. U četvrtak smo imali poslednje ročište za alimentaciju, koju su povećali na predlog Centra za socijalni rad sa 7.500 na 11.500 dinara po detetu - priča S. M.Ona dodaje da je tada D. S. pobesneo i počeo da joj lomi prste.- Uštinuo me je u bubreg. Okrenula sam se jer me zabolelo i pitala ga da li je normalan. On je počeo da me vređa pogrdnim rečima. Nisam mu odgovarala, okrenula sam se da potpišem papir i da izađem, kad me je udario pesnicom u obraz. Osetila sam jak udarac, iz isečene usne krenula je krv i rasklimao mi se prednji zub - kaže potresena žena.Prema njenim rečima, zapomaganje je u hodniku čuo njen nevenčani suprug.- Uleteo je unutra i pitao mog bivšeg muža zašto me je udario. Potom je D. S. nasrnuo na njega i nastala je tuča. Pokušala sam da stanem između njih, ali me je bivši muž odgurnuo jako da sam skoro izletela iz sudnice na hodnik - kaže S. M.(J. R.)

Bivši suprug policajacPRETIO JOJ NEKOLIKO PUTAS. M. naglašava da joj je u poslednjih godinu dana njen bivši muž policajac nekoliko puta pretio.- U policiji sam dobila njihovu maksimalnu podršku, ali od incidenta u sudnici ne izlazim iz kuće jer se plašim da mi ne naudi. Nikada ga nisam videla toliko besnog, u njemu kao da je nešto dugo vremena tinjalo - rekla je za Kurir S. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja