FIZIOTERAPEUT ŽRTVA STARICE: Nokautirala me baba od 80 godina, udarala me ko maljem
Foto: Dopisnik, Udarac, Fizioterapeut

Ni kriv ni dužan

FIZIOTERAPEUT ŽRTVA STARICE: Nokautirala me baba od 80 godina, udarala me ko maljem

Crna Hronika -
Pacijentkinja A. J. (80) me je tako udarila u lice da sam jedva ostao na nogama, kaže Marko Cvetković, radnik Doma zdravlja u Lazervcu

LAZAREVAC - A. J. (80) iz Velikih Crljena pretukla je usred Doma zdravlja u Lazarevcu fizioterapeuta Marka Cvetkovića (33)! Starica je udarila u glavu Cvetkovića, a posle ovog nesvakidašnjeg događaja intervenisala je i policija.Uvrede, pa udaracIncident se dogodio 20. oktobra u prvoj smeni, kad se starica razbesnela jer je posumnjala da će fizioterapeut Marko Cvetković preko reda u doktorsku ordinaciju umesto nje uvesti drugu pacijentkinju. Ona se prvo posvađala, a potom i muški odalamila Cvetkovića po glavi.

- Dobila ga baba prekidom u prvoj rundi. Jeste mala rastom, al‘ udara ko maljem - u šali prepričavaju svedoci trenutak kad je Cvetkovića ni krivog ni dužnog udarila A. J., koja inače upravo kod njega godinama dolazi na tretmane.Sve se odigralo u sekundi, a baka je pokazala istančanu boksersku tehniku, na kojoj bi joj pozavideli i prilično iskusni ulični fajteri.- Pokušao sam da joj objasnim da je pacijentkinji koju sam uveo kod doktorke potrebna hitna intervencija zbog alergije. Nije vredelo ni to što sam se ponudio da joj kupim doručak. Posle brojnih uvreda odjednom je ustala, prišla mi korak i onda mi zaviličila šamarčinu, od koje mi se okrenula glava. Ona je mala rastom i skromne građe i zbog toga nikad ne bih posumnjao da ima tako jak udarac. Jedva sam ostao na nogama -prepričava Cvetković nokdaun u kojem se našao.Udarac je bio toliko jak da se na Cvetkovićevom vratu jasno ocrtao ceo bakin dlan. Uprava Doma zdravlja je slučaj prijavila policiji, koja je od aktera nezapamćene tuče uzela izjave.Poštovao je kao majku- Još uvek sam šokiran. Ni sam ne znam šta da mislim posle svega. Ženu koja me je bez razloga udarila poštovao sam kao rođenu majku. Ne boli mene šamar nego duša zbog njenog nerazumnog postupka - posle svega kaže Cvetković.Radnici Doma zdravlja ogorčene su ovim napadom na njihovog kolegu, a glavna sestra na odeljenju fizijatrije Vukica Radović, inače svedok okršaja, kaže da je u pitanju neviđen skandal.A. J. nije se javljala na naše pozive.

Nadimak po junakinji iz stripaBABA KAO ANA ČETIRI PIŠTOLJA!Staricu koja je napala Cvetkovića u Lazarevcu već su nazvali Ana Četiri Pištolja. Reč je o poznatom liku iz strip serijala o Kitu Teleru, rendžeru sa Divljeg zapada, koji je izlazio 27 godina, sve do 1985. Ana je u ovom serijalu predstavljena kao starica naoružana do zuba, sa smešnim i ne baš ženstvenim izgledom. Ona je udovica sedam muževa u stalnoj potrazi za osmim đuvegijom. Hrabra starica oko struka uvek nosi četiri opasana pištolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track