Hitna pomoć Kula: Nismo kasnili, pružili smo kompletnu pomoć Mariji Džombi
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

Hitna pomoć Kula: Nismo kasnili, pružili smo kompletnu pomoć Mariji Džombi

Crna Hronika -
Ekipa hitne pomoći za nekoliko minuta izašla i pružila kompletnu neophodnu stručnu pomoć i povređenu transportovala do Opšte bolnice Vrbas

BEOGRAD - Ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kula navodi da na ukazivanje intervencije povređenoj Mariji Džomba Radmanović nije kasnila i da joj je pružila kompletnu pomoć.

Još jednom izražavajući duboko saučešće porodici tragično preminule, ne želeći da dodatno povredimo porodicu nastradale, dužni smo da zbog istine iznesemo činjenice povodom dezinformacija. Dana 16.10.2015. godine u 06.29 časova prijavljena je saobraćajna nesreća na koju je ekipa Službe hitne medicinske pomoći izašla za svega nekoliko minuta i tom prilikom pružila kompletnu neophodnu stručnu pomoć te je povređenu transportovala do Opšte bolnice Vrbas na dalju dijagnostiku i lečenje, kaže se u saopštenju Hitne službe Doma zdravlja Kula.

Podsetimo Marija Džomba Radmanović tragično je nastradala pre 11 dana u saobraćajnoj nesreći u bilizini prodične kuće. Njen otac Nikola Džomba tvrdi u ispovesti za Kurir da je Hitna pomoć kasnila, ali i da je Marija dugo čekala na intervenciju lekara.

- Hitna pomoć je stigla pola sata kasnije, a nakon toga je s teškim i opasnim povredama unutrašnjih organa čekala da se obave svi pregledi. Možda bi, da su svi intervenisali na vreme i po hitnom postupku, moje dete još uvek bilo živo - rekao je poznati biznismen.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track