ČEGA SE SETIO OVAJ LOPOV! Nećete verovati na koji način je krao automobile
Foto: Profimedia

Za godinu dana ukrao 12 vozila

ČEGA SE SETIO OVAJ LOPOV! Nećete verovati na koji način je krao automobile

Crna Hronika -
Dokumentaciju tih automobila je falsifikovao i prodavao ih, dok je druga vozila rastavljao u delove ili ih držao na parkinzima radi daljeg falsifikovanja i prodaje

BEOGRAD - Policija je danas u Beogradu uhapsila I. S. (38) zbog sumnje da je od početka 2014. godine do oktobra 2015. ukrao 12 automobila.

Policija sumnja da je I. S. od početka 2014. do oktobra 2015. godine sa parkiranih automobila skidao poklopce rezervoara, na kojima se nalazi brava za ključ, na osnovu koje je pravio originalne ključeve i pomoću njih krao automobile, a neke je uz pomoć saizvršioca šlepao.

Dokumentaciju tih automobila je falsifikovao i prodavao ih, dok je druga vozila rastavljao u delove ili ih držao na parkinzima radi daljeg falsifikovanja i prodaje.

Policija je pronašla šest ukradenih vozila i vratila ih vlasnicima, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, policijski službenici pronašli su ključeve automobila, alat za izradu ključeva i predmete koji potiču iz drugih vozila za kojima se još traga, piše u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja