TROSTRUKO UBISTVO KOD LIVNA: Zaklao majku, suprugu i brata, pa pobegao
Foto: Profimedia

Zločin u selu Veliki Kalabići

TROSTRUKO UBISTVO KOD LIVNA: Zaklao majku, suprugu i brata, pa pobegao

Crna Hronika -
Osumnjičeni A.N. (35) najpre je nožem ubio svoju suprugu, zatim majku (66) i teško ranio brata koji je kasnije preminuo u bolnici

LIVNO - U selu Veliki Kablići u Livnu u petak uveče su ubijene dve osobe, potvrdio je Ivica Vrdoljak portparol MUP-a Livanjskog kantona.

A.N. (35) u petak uveče je oko 21.30 sati nožem ubio suprugu S.N. (44) rođenu u Šibeniku, a nastanjenu u Livnu, majku L.N. (66), te teško ranio brata M.N. (46) koji je kasnije podlegao ozljedama. Nakon ovog svirepog trostrukog ubistva A.N. je pobegao. Motivi su mu zasad nepoznati, a policija za njim još uvek traga.

Vrdoljak je rekao da je u 21:40 sati dežurnom policajcu policijske stanice Livno prijavljeno da je u selu Veliki Kablići došlo do ranjavanja više osoba.

Ženska osoba M.N. (1969.), u čijem se komšiluku desilo ubistvo, je policiji prijavila da je muškarac sa krvavim tragovima po sebi došao do njene kuće, nakon čega je ona pozvala policiju. Kako nam je rekao Vrdoljak, pripadnici MUP-a su izašli na teren sa pripadnicima Hitne pomoći doma zdravlja Livno koja je muškarca prevezla u Dom zdravlja. Muškarac je kasnije trebao biti prebačen u Klinički bolnički centar Split, ali je na putu do bolnice preminuo.

"Policijski službenici su izvršili obilazak porodične kuće te ulaskom u kuću na prvom spratu zatekli žensku osobu inicijala S.N. rođenu 1971. u Šibeniku koja nije davala znakove života. Zatim su ulaskom na drugi sprat kuće zatekli drugu žensku osobu inicijala L.N. (1949.) takođe u beživotnom stanju. Obe ženske osobe su prebačee u mrtvačnicu kantonalne bolnice u Livnu", izjavio je portparol MUP-a Livanjskog kantona.

Osoba za koju postoji osnovana sumnja da je počinio krivično delo je u bekstvu. Više informacija će biti poznato nakon istrage.

( Kilx.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track