UHAPŠENO 6 OSOBA U RUMI: Fizički napali goste u kafani, pa jednom zapalili kola!

Incident u ugostiteljskom objektu

UHAPŠENO 6 OSOBA U RUMI: Fizički napali goste u kafani, pa jednom zapalili kola!

Crna Hronika -
Sumnja se da su J. T, N. P, S. K, P. K, B. R. i M. H, starosti od 22 do 26 godina, u ugostiteljskom objektu u Rumi, fizički napali četiri osobe i naneli im lake telesne povrede, a zatim zapalili automobil mladića koji je branio napadnute

SREMSKA MITROVICA - Neposredno nakon napada na četiri osobe i paljenja automobila, pripadnici sremskomitrovačke i rumske policije uhapsili su šestoricu osumnjičenih.

Sumnja se da su J. T, N. P, S. K, P. K, B. R. i M. H, starosti od 22 do 26 godina, u ugostiteljskom objektu u Rumi, fizički napali četiri osobe i naneli im lake telesne povrede, a zatim zapalili automobil mladića koji je branio napadnute.

Zbog sumnje da su počinili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti, po nalogu nadležnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Oni će uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Zbog sumnje da su pomogli prilikom paljenja automobila i pružanja pomoć učiniocima nakon izvršenog krivičnog dela, protiv dve osobe je podneta krivična prijava nadležnom tužiocu, u redovnom postupku.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track