PUCNJAVA U BRAĆE JERKOVIĆ: Teško ranjen sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića
Foto: Saša Urošev

Lekari se bore za život Vedrana Repčića

PUCNJAVA U BRAĆE JERKOVIĆ: Teško ranjen sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića

Crna Hronika -
Mladić je pogođen sa više hitaca iz pištolja, između ostalog u glavu i u predelu grudnog koša, i vozilom Hitne pomoći prebačen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra

BEOGRAD - Vedran Repčić (36), sin poznatog fudbalera Srebrenka Repčića, koji je igrao za Crvenu zvezdu, teško je povređen u ponedeljak oko 19.30 sati, kada su ga dvojica zasad nepoznatih napadača izrešetala iz vatrenog oružja u Ulici Dragice Končar u beogradskom naselju Braće Jerković na Voždovcu.Kako saznajemo, mladić je pogođen sa više hitaca iz pištolja, između ostalog u glavu i u predelu grudnog koša, i vozilom Hitne pomoći prebačen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

- Pacijent je zadobio povrede opasne po život i trenutno je u Šoku A - rekli su kasno sinoć u UC.

Prema informacijama s lica mesta, Repčića su napadači ranili u parkiću ispred zgrade u kojoj živi s majkom Mirjanom, inače doktorkom Doma zdravlja Voždovac, koja je radila u ogranku te zdravstvene ustanove u Meštrovićevoj ulici. Prema rečima našeg izvora, njoj je pozlilo kad je čula da joj sin ranjen i nekoliko puta je pala u nesvest.

- Koliko mi znamo, Mira je odavno razvedena od nekadašnjeg fudbalera Srebrenka Repčića, koji je u inostranstvu već godinama. Vedran je bio veoma problematičan, svašta se za njega pričalo, a svašta je i radio - rekle su sinoć komšije za Kurir.Podsetimo, Vedran Repčić policiji je odavno poznat po teškim krivičnim delima. Svojevremeno je osuđen na deset godina zatvora za ubistvo Predraga Milosavljevića, vlasnika STR „Brka“, koji je nastradao prilikom pljačke u Ulici braće Jerković 3. avgusta 1998, a zatvorsku kaznu služio je i za još neka razbojništva. Repčić je optuživan i da je ubio taksistu Branka Topalovića 14. oktobra 1996, takođe u naselju Braće Jerković, ali oslobođen je te optužbe jer nije bilo dovoljno dokaza.A. S. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track