Najnovije vesti

PREŽIVEO 30 METAKA: Člana grupe Pink Panter spasao stub automobila
Foto: čitaalac Kurira

Lazarevića napao plaćenik

PREŽIVEO 30 METAKA: Člana grupe Pink Panter spasao stub automobila

Crna Hronika
Meci su pogodili stub koji deli prednje i zadnje staklo, što mu je spaslo život

BEOGRAD - Na Mladena Lazarevića (35), člana međunarodne bande kradljivaca dragulja „Pink Panter“, najverovatnije je pucao profesionalac, nova su saznanja iz istrage o pokušaju ubistva u Zemunu.
- Svih trideset metaka koji su ispaljeni na Lazarevićev džip bili su grupisani. Srećom po Lazarevića, meci su pogodili stub koji deli prednje i zadnje staklo, što mu je spaslo život. Po svemu sudeći, rafal je ispalio profesionalac - kaže izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg izvora, i dalje se ispituje motiv napada na istaknutog člana bande „Pink Panter“.
- Postoji nekoliko pravaca u kojima se vodi istraga. Zasad je utvrđeno da se Lazarević u noći između petka i subote dovezao u Beograd iz Niša kako bi navodno završio neki posao. Ujutro je napadnut. Koliko nam je poznato, on sa suprugom živi u Nišu, a operativna saznanja govore da u tom gradu nema kontakte s ljudima iz sveta kriminala - naveo je naš sagovornik.

Podsetimo, Mladen Lazarević i njegova supruga Bojana, koja je na Interpolovoj poternici, sumnjiče se za učešće u pljački zlatare u Dubaiju 2007. godine. Pre dve godine pod njihov džip je u Nišu podmetnuta bomba, a policija ispituje mogućnost da je taj pokušaj ubistva povezan s pucnjavom u Zemunu.

(J. I.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...