HOROR U VRŠCU: Bacila bolesnu bebu na pod bolnice
Foto: Profimeda

Pokrenuta krivična prijava

HOROR U VRŠCU: Bacila bolesnu bebu na pod bolnice

Crna Hronika -
Majka je sve demantovala rekavši da joj je dete iskliznulo iz ruke

VRŠAC - Protiv Marije S. (32) policija je podnela krivičnu prijavu, zbog sumnje da je krajem oktobra u bolnici u Vršcu bacila na pod bolesnog sina, starog svega nekoliko dana.

Novorođenče S.S. je hitno prevezeno u bolnicu u Beogradu, gde mu je konstatovana teška povreda, prelom lobanje, prenose mediji.

"Ubrzo nakon porođaja, Marija se vratila u bolnicu, jer je dete dobilo žuticu. Bila je sa sinom u istoj sobi, bili su sami kada se dogodio incident. Iznela je bebu, koja je bila bez svesti i imala je modricu na glavi. Lekari su brzo došli i pregledali bebu. Odmah je utvrđeno da dete ima frakturu lobanje. O celom slučaju odmah je obaveštena policija, koja je privela majku na saslušanje, gde je ona rekla da joj je dete ispalo na pod, dok ga je kupala", objašnjava izvor za medije i ističe da je majka demantovala da je bacila bebu i da joj je iskliznula iz ruke.

Inače, porodica Marije S. poznata je Centru za socijalni rad kao siromašna i sa više članova domaćinstva od kojih je petoro dece. Međutim, u Centru do sada nisu imali prijave za nasilje u toj porodici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track