Majka: Zataškali su ubistvo moje Ive, žena Željka Mitrovića pretila mojoj ćerki!

Nada Bodrožić o misterioznoj smrti ćerke u hotelu „Hajat“

Majka: Zataškali su ubistvo moje Ive, žena Željka Mitrovića pretila mojoj ćerki!

Crna Hronika -
Sigurna sam samo u jedno, a to je da Ivana nije izvršila samoubistvo. Bila je u ljubavi sa Željkom Mitrovićem, a on joj je obećavao da će zbog nje ostaviti svoju suprugu

BEOGRAD - Sahranila sam sve što sam imala! Živim i postojim samo za dan kad ću saznati ko je ubio moje dete! Ne znam da li je nekome smetala zbog pameti i uspeha ili iz nekog drugog razloga, ja samo želim da krivac odgovara po zakonu.Ovim rečima ispovest za Kurir počela je Nada Bodrožić, majka Ivane Bakić Bodrožić, koja je 11. decembra prošle godine nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat“ u Beogradu. Zvanična istraga utvrdila je da je u njenoj krvi bilo kokaina i anestetika propofola, a postupak je pokrenut protiv medicinskog tehničara sa VMA koji se sumnjiči da joj je prodao lek.Sedam godina u veziIako pretpostavlja ko je kriv za smrt njene ćerke, Nada Bodrožić, poslanica u pokrajinskom parlamentu, ne želi da ih otkriva bez dokaza. Skoro godinu dana od tragične smrti ćerke sigurna je samo u jedno, a to je da njena Ivana nije izvršila samoubistvo i da neko pokušava da zataška način na koji je preminula.- Veliku sumnju budi mi to što uopšte nije utvrđeno vreme niti uzrok smrti moje ćerke. Nalazi su dali potpuno različite rezultate, patolog je pronašao da je umrla zbog propofola, dok se u toksikološkom nalazu sa VMA navodi da je uzrok smrti predoziranost kokainom. Nigde ne postoji ni zapisnik o pregledu leša - objašnjava svoje sumnje očajna majka.

Nada Bodrožić: Dva nalaza o smrti moje ćerke potpuno su različita
Nada Bodrožić: Dva nalaza o smrti moje ćerke potpuno su različita

Ona kaže da je dobro poznavala svoju ćerku i da zna da je volela život i imala velike planove za budućnost.- Radila je na velikom međunarodnom projektu, ali je imala još veće planove privatno - već je išla na konsultacije o veštačkoj oplodnji jer je želela da se ostvari kao majka - kroz suze se priseća Nada.Poslednji put kad je čula ćerku dogovarale su se da tradicionalno s prijateljima narednog vikenda okite jelku.- Volela je da nam je kuća puna ljudi - dodaje ona.Nada Bodrožić ne skriva da je znala da je njena ćerka u ljubavi s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem.- To nije tajna, zabavljali su se sedam godina. Ceo Beograd je znao za to, nisu se krili, izlazili su i putovali zajedno. Obećavao joj je da će se razvesti, znala je to i Željkova supruga. Znam da je Ivi zbog toga pretila - kaže Nada Bodrožić.

 Dugo ćutao posle  Ivanine smrti...  Željko Mitrović
Dugo ćutao posle Ivanine smrti... Željko Mitrović

Poziv od MitrovićaDa se nešto loše dogodilo njenom detetu, tog jutra javio joj je upravo Mitrović.- Željko me je pozvao i javio mi da je dobio informaciju da nešto nije u redu i da Iva možda nije dobro. Rekao mi je i da je nije video dva dana, jer je bio u velikoj gužvi. Rešila sam da odmah krenem za Beograd, kad me je pozvao Bane Stojanović, direktor „Siti rekordsa“, i izjavio mi saučešće. Tada sam pala u nesvest - priseća se trenutka kad je primila tragičnu vest.

Mitrović hteo  da je ostavi...  Milica Mitrović
Mitrović hteo da je ostavi... Milica Mitrović

U danima koji su usledili, kako kaže, policija je nije obavestila čak ni o tome da joj je dete mrtvo, a kamoli o rezultatima istrage.- Dan posle sahrane, prvi put sam ušla u hotelsku sobu u kojoj je moje dete provelo poslednje trenutke života. Ne možete da zamislite kako je majci kad pomisli na to, a mora da ostane prisebna kako bi sama sklopila kockice i prikupila sve dokaze koje su propustili da uzmu oni koji je trebalo da to urade - rekla je naša sagovornica.Do sada je, kako kaže, ćutala.- Moje ćutanje je imalo za cilj da pomognem policiji i tužilaštvu da rade svoj posao i da ne ispadne da ja ugrožavam tok istrage - navodi Nada Bodrožić.Sutra nastavak: Kako su sakrili dokaze

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track