POLICAJCI NEGIRAJU: Nismo naplatili šetnju odbojkašima iz UAE

Suđenje zbog iznude

POLICAJCI NEGIRAJU: Nismo naplatili šetnju odbojkašima iz UAE

Crna Hronika -
Dvojica reprezentativaca koja nisu imala dokumenta predala su im novac, ali su po povratku u hotel o svemu obavestili policiju

BEOGRAD - Bojan C. i Saša T., policajci iz stanice Stari grad, izjavili su juče u Prvom osnovnom sudu da nisu tačni navodi optužnice koja ih tereti da su 25. oktobra u Knez Mihailovoj ulici od dvojice odbojkaških reprezentativaca Ujedinjenih Arapskih Emirata iznudili 200 evra.Prvo osnovno tužilaštvo tereti ih da su zloupotrebili službeni položaj kada su zaustavili trojicu reprezentativaca radi legitimisanja, pa kako dvojica od njih nisu kod sebe imala lična dokumenta, zahtevali su od njih da „kupe kartu“ za šetnju Beogradom u iznosu od po 100 evra. Dvojica reprezentativaca koja nisu imala dokumenta predala su im novac, ali su po povratku u hotel o svemu obavestili policiju.

- Bojan C. i Saša T. u pritvoru su i dalje, a nastavak suđenja zakazan je za petak, do kada bi trebalo da bude odlučeno da li će se odbojkaši pozivati na saslušanje ili će njihovi iskazi biti pročitani - kaže izvor Kurira. (J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track