Preko Fejsa saznala da se Ana udavila!

Drama u Zaječarskoj bolnici

Preko Fejsa saznala da se Ana udavila!

Crna Hronika -
Ana L. (14) nije znala da joj je najbolja prijateljica Ana Kostić (13) nastradala dok joj je pomagala da se izvuče iz reke

ZAJEČAR - Očaj!Četrnaestogodišnja Ana L., koju je u petak uveče od sigurne smrti u reci Timok spasla najbolja prijateljica Ana Kostić (13), tek je preko Fejsbuka saznala da se Ana udavila spasavajući je!

- Od subote je na dečjem odeljenju zdravstvenog centra prava drama! Ana je u potpunom šoku nakon što je čula da joj je najbolja prijateljica nastradala. Zbog toga je uz nju, osim majke, svakodnevno i tim psihologa, koji pokušava da joj pomogne da prebrodi šok. Inače, Ana se oporavlja, pluća su joj u dobrom stanju, prima antibiotike i najverovatnije će iz bolnice biti puštena za nekoliko dana - kaže izvor Kurira.

Datum sahrane Ane Kostić još nije poznat, pošto njena majka Ljupka nije stigla iz Grčke, gde je na privremenom radu. Otac Slobodan je u potpunom šoku.

- Sunce tatino, voli te tata... Bože, zašto nju uze, zašto mene ostavi, kako ću sad bez moje Ane - u suzama grca otac Slobodan, dok Anina starija sestra Jelena, koja je pod sedativima, po ceo dan ne izlazi iz sobe.

Ana Kostić, kako je Kurir već pisao, nastradala je u petak oko 22 sata dok se na Popovoj plaži igrala sa drugaricom Anom L. U jednom momentu lopta im je upala u reku i Ana L. je pokušala da je dohvati, ali se okliznula i upala u Timok. Iako neplivač, Ana Kostić je odmah skočila u reku. Uspela je da pomogne drugarici da se izvuče na obalu, ali ju je Timok savladao i ona se udavila!

(S. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track