NI TRAGA NI GLASA: Paja Seleni (60) nestao kada su izvršitelji došli da mu zaplene kuću
Foto: S.S.

Otišao pre dva dana

NI TRAGA NI GLASA: Paja Seleni (60) nestao kada su izvršitelji došli da mu zaplene kuću

Crna Hronika -
Seleni nije imao para da plati milionski dug jer je izgubio sudski spor, njegova porodica strahuje da je izvršio samoubistvo

KRČEDIN - Paja Seleni (60) iz Krčedina, kome izvršitelji ovih dana treba da oduzmu kuću, nestao je i porodica strahuje da se ubio.- Tata me je nazvao u sredu u 8.40 časova i rekao mi da je kola parkirao u Inđiji, kod Doma zdravlja, a da njega voze u bolnicu u Beogradu. Tada je prekinuo vezu. Otišao sam tamo i našao otključana kola, a unutra njegov novčanik i unukovu sliku - priča Pajin sin Siniša.On objašnjava da su kod kuće našli plavu kovertu s rešenjem o oduzimanju kuće zbog sudske presude.- Paja je kovertu primio još u septembru, ali nikome nije govorio - priča Siniša.

Potraga... Paja Seleni
Potraga... Paja Seleni

Pajina sestra Olgica sluti da se njen brat ubio, jer više nije mogao da izdrži pritisak i nepravdu.- Mislim da je sebi nešto uradio jer je shvatio da nema pravde i da više nema snage da se bori s državom. A ja poručujem svima, bude li se nešto desilo mom bratu, ja ću prva politi kuću benzinom i zapalititi je, ali je neće uzeti država - priča uplakana Olgica.

Poslednji trag... Sin pronašao Pajina kola u Inđiji
Poslednji trag... Sin pronašao Pajina kola u Inđiji

Paji je pretila opasnost da ostane bez krova nad glavom zbog neplaćenog duga za odštetu zbog nanošenja teških povreda sugrađaninu Miodragu Matiću (75) u tuči na obali Dunava 1995. godine.- Tvrdimo da moj brat to nije uradio Miodragu, jer gde je zapisnik, gde su povrede Matića, koji je mom bratu pretio sekirom. Ali s obzirom na to da se kod nas ne poštuje zakon i da nema pravde, on je prvobitno trebalo da plati 302.000 dinara. Taj iznos je sada milionski, što nezaposlen nekadašnji profesionalni vozač nema da plati - kaže sestra Olgica i dodaje da je Paja nosio donji deo crne trenerke, čizme, šareni džemper i kačket. Visok je oko 170-175 cm, malo puniji.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track