BRUTALNO PRETUČEN: Uhapšene ubice beskućnika u Novom Pazaru
Foto: Kurir Aleksandar Niciforovic

BRUTALNO PRETUČEN: Uhapšene ubice beskućnika u Novom Pazaru

Crna Hronika -
NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je Admira Š. (31) i Irfana D. (32) osumnjičene da su nakon svađe ubili beskućnika Cvetka Milenova (61), saopštila je policija.

"Uhapšeni su osumnjičeni da su Milenovu u nedelju, drvenom letvom naneli smrtonosne povrede glave i tela zbog čega se terete za teško ubistvo. Njima je po nalogu tužioca određen pritvor do 48 časova", kažu u novopazarskoj policiji.

Njih dvojica žive u naselju kod groblja Gazilar u kojem se i nalazi kuća u kojoj je Milenov živeo. Policija je pratila njihovo kretanje, i oni su uhapšeni na ulici.

Kurir saznaje da je Irfan D. prilikom saslušanja u policiji poricao da je on maltretirao i ubio Milenova, i da je sve to uradio drugi uhapšeni Admir Š. koji je u policiji rekao da su obojica učestvovali u ubistvu. Interesantno je da su policajci baš tog dana kada su pronašli telo Milenova tragali za osumnjičenim Admirom Š. zbog sitne krađe. Kako Kurir saznaje, policija je kao moguće mesto skrivanja lopova proverila napuštenu kuću. Umesto lopova kojeg traže pronašli su unakaženo telo jadnog čoveka poreklom iz okoline Niša.

Istog dana policija je dobila nalog za pretres kuće Admira Š. osumnjičenog tada još uvek samo za sitnu krađu. U njegovoj sobi pronađeni su tragovi koji su ga povezali i sa ovim monstruoznim zločinom. Uhapšeni su od ranije poznati policiji po sitnim krađama predmeta koje su prodavali kako bi kupovali drogu.

Podsećamo, unakaženo telo Cvetka Milenova iz Niša pronađeno je u ponedeljak ujutru u napuštenoj kući u gomili smeća, u blizini groblja Gazilar u Novom Pazaru. On je drvenom letvom udaran više puta po glavi i telu, lobanja mu je bila gotovo smrskana i on je na smrt iskrvario saznaje Kurir.

Krvi je bilo u obe sobe u kući žrtve što ukazuje da su ubice još neko vreme bile u kući, verovatno su razmišljali šta da urade sa telom, ili su tražili nešto što bi ukrali, priča Kurirov izvor iz istrage.

- Žrtva je pronađena u jednoj, a krvi je bilo i u drugoj sobi kuće u kojoj je živeo. Milenov je bio visok i krupan čovek tako da ubice nisu mogle da iznesu telo iz kuće i prikriju ubistvo, rekao je naš sagovornik. Cvetko Milenov je u Novi Pazar došao iz Niša, tu je kao nadničar obavljao mnoge fizičke poslove.

Telo Cvetka Milenova iz Niša pronađeno je u ponedeljak ujutru u napuštenoj kući u gomili smeća, u blizini groblja Gazilar u Novom Pazaru.

Foto: Kurir/A.N.
Foto: Kurir/A.N.

Kako se i ranije pretpostavljalo on je brutalno ubijen, letvom mu je smrskana glava i nanete brojne povrede po telu. Kod njega nisu pronađena lična dokumenta pa je identifikovan pomoću otiska prstiju.

U Novom Pazaru poslednjih godina radio je kao nadničar.

(A. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track