ŽESTOK OBRAČUN NA ZVEZDARI: Udario ženu autom, a onda sasuo rafal u Vlajka R!
Foto: Dragan Kadić

Pucnjava

ŽESTOK OBRAČUN NA ZVEZDARI: Udario ženu autom, a onda sasuo rafal u Vlajka R!

Crna Hronika -
Na Vlajka R. (25) pucao zasad nepoznati muškarac, prethodno se zakucavši u automobil koji je vozila M. N.

BEOGRAD - Dvadesetpetogodišnji Vlajko R. ranjen je oko 18 sati kada je na njega u Madridskoj ulici na Zvezdari pucao zasad nepoznati muškarac, koji je potom pobegao. Mladić je pogođen u nogu i ruku i zbrinut je u Urgentnom centru.

Kako smo saznali na licu mesta, vatreni obračun se dogodio na ulici ispred kuće u kojoj živi M. N., žena u čiji se automobil prethodno svojim vozilom zakucao napadač i potom otvorio vatru na žrtvu.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

- Dok sam pokušavala da se parkiram, zaobilazeći jednu stolicu ostavljenu na ulici, otpozadi me je udario automobil iz kog je potom izašao muškarac koji je zapucao na vozilo koje je bilo iza njega. Potom se čuo i drugi udarac, verovatno u ogradu. Toliko sam se uplašila da sam dala gas i pobegla. Ubrzo sam vratila kući i pozvala policiju - rekla je naša sagovornica.

Ona je dodala da joj je na automobilu bilo zamagljeno staklo i da nije mogla najbolje da vidi šta se sve dešavalo, kao i da je napadač ispalio pet hitaca.

- Ovako nešto se kod nas nije nikada desilo, miran je kraj - kazala je M. N.Kako nezvanično saznajemo, povređeni mladić je uspeo sam da se doveze do KBC "Zvezdara", odakle je prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

- Pacijent je trenutno na dijagnostici. Prema prvim analizama on ne bi trebalo da je životno ugrožen - rekli su sinoć u UC. Mesto obračuna sinoć je obezbeđivao veći broj policajaca, koji su zatvorili ulicu tokom uviđaja, a pokrenuta je i intezivna potraga za napadačem koji se automobilom udaljio sa lica mesta. Nezvanično, Vlajko R. je od ranije poznat policiji i ima kriminalni dosije, a razlog sinoćnjeg napada na njega se ispituje.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track