OTAC SILOVAO ĆERKU? Supruga Danica: Verujem mu, ali ako je to ipak uradio, ubiću ga!
Foto: Nemnjaja Pančić, Silovao, Silovanje, Požareva

Majka silovane devojčice brani supruga Toplicu M.

OTAC SILOVAO ĆERKU? Supruga Danica: Verujem mu, ali ako je to ipak uradio, ubiću ga!

Crna Hronika -
Muka Toplica skoro da nikada nije ostajao nasamo sa ćerkom, a ona se kune da nije imala ništa sa ocem. Ali ako dokažu da je to uradio, ja ću mu presuditi, kaže Danica J. iz okoline Požarevca

POŽAREVAC - Nisam znala da mi je ćerka trudna skoro do pred sam porođaj. Kad sam je pitala s kim ima dete, pomenula mi je nekog Gorana, koga i ona slabo poznaje. Sad su uhapsili mog muža Toplicu zbog toga. Ne znam šta je istina...Ovim rečima počinje razgovor za Kurir Danica J. (35), nevenčana supruga Toplice M. (44), kome je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je obljubio maloletnu ćerku D. M. marta ove godine, koja tada nije imala ni 14 godina. Devojčica se porodila 13. septembra, u šestom mesecu trudnoće, ali dečak koji se rodio bio je mrtav.Imaju troje dece- Imamo troje maloletne dece. Toplica skoro nikada nije ostajao nasamo sa D. M., uvek smo zajedno išli u nadnicu da radimo. Ćerka mi se kune da nije imala ništa sa ocem, ali opet ne mogu ništa da garantujem - kaže Danica, koja živi u jednom selu u blizini Požarevca.Ona navodi da joj se ćerka sama porodila u kući i da ju je na terasi tog dana zatekla s bebom u rukama.- Rekla mi je da dete ne diše i da oseća jake bolove. Nisam smela ništa da diram jer sam se plašila da me neko ne optuži da sam ja nešto nažao učinila detetu. Tada nisam videla ni kog je pola dete. Bilo mi je mnogo teško da gledam ćerku u suzama - priča majka maloletne devojčice.

Danica ističe da veruje svom mužu, koji tvrdi da nije imao ništa sa ćerkom. Međutim, ako se dokaže da je kriv, Danica nema sumnje šta će uraditi.- Ako utvrde da je to uradio, ubiću ga, lično ću mu presuditi! Živeću sama s mojom decom kako znam i umem - ističe Danica, dok pored nje na krevetu sedi maloletna D. M.Devojčica se tada uključila u razgovor objašnjavajući da otac nema veze s njenom trudnoćom, već da je za to kriv dečko iz Požarevca.

Osumnjičen... Toplica se tereti da je ćerku zlostavljao u porodičnoj kući
Osumnjičen... Toplica se tereti da je ćerku zlostavljao u porodičnoj kući

Sama se porodila

- Bio je turnir. Uveče, kad je pao mrak, s tim dečkom Goranom otišla sam iza škole i imali smo odnos. Verujem da se to tada dogodilo. Tog Gorana znam iz viđenja. Rekao mi je da živi u Požarevcu i da ima 15 godina. Ne znam gde tačno živi, a otad ga nisam više videla - ispričala je D. M.Devojčica kaže da je imala jako tažak porođaj.- Bila sam na nekoj svadbi kad je stomak počeo da me boli. Otišla sam kući sama i porodila se. Videla sam da je dečak. Nije plakao, a kasnije sam primetila i da ne diše. Nisam znala šta da radim... Zamolila sam komšije da zovu mamu, a ona je onda pozvala Hitnu pomoć - ispričala je devojčica.

Obljuba zloupotrebom položajaKAZNA OD TRI DO 15 GODINAU Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu kažu da je Toplici M. određen pritvor do 30 dana zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube zloupotrebom položaja, odnosno da je kao otac iskoristio činjenicu da je dete zavisno od njega i s njim imao seksualni odnos. U tužilaštvu nisu želeli da kažu na osnovu kojih dokaza je Toplica M. pritvoren. Ukoliko se dokaže da je kriv, sleduje mu kazna od tri do 15 godina zatvora.

Lekari ništa nisu rekliNISMO SAHRANILI BEBU, NE ZNAMO GDE JE TELODanica kaže da su lekari odneli bebu i da ne zna šta je s telom deteta.- Ne znam gde su mi odneli telo unučeta i šta se dalje dešava. Znam samo da ga mi nismo sahranili - kaže Danica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track