OVAJ SRBIN KOŠTAO JE HRVATICE MERCEDESA: Novosađanin bio fatalan za Osječanke!
Foto: Google +

Pronađen auto

OVAJ SRBIN KOŠTAO JE HRVATICE MERCEDESA: Novosađanin bio fatalan za Osječanke!

Crna Hronika -
NOVI SAD - Vladimir Letić (34) iz Novog Sada uhapšen je zbog krađe automobila mercedes C klase, koji je ukrao od hrvatske državljanke.

- Vladimir se sa izvesnom devojkom i njenom drugaricom upoznao bukvalno na ulici ispred hotela. Naime, devojke su u jednom noćnom klubu, prvo upoznale jednog mladića sa kojim su otišle u hotelsku sobu. Nakon vođenja ljubavi, njih dve su ga ispratile do izlaza hotela. Tada je naišao Vladimir, koji im se svideo, prema njihovoj priči. One su ga startovale i pozvale u sobu. Noć je bila luda, kako reče jedna od devojaka, mada su obe bile u pripitom stanju. Kada su devojke zaspale, on je iskoristio povoljan momenat, uzeo ključ od kola i napustio sobu – kaže izvor Kurira.

Devojke ujutru kada su se probudile, shvatile su da nešto nije uredu, čim je mladić otišao, a da im se nije javio.

Pogledale su u tašni i shvatile da im nema ključeva od kola. Odmah su prijavile novosadskoj policiji.

-S obzirom da se devojke nisu baš najbolje sećale mladića, u ovom slučaju pomogle su nam sigurnosne kamere hotela. On je uhapšen na Spensu, gde nije pružao otpor. Odmah nas je odveo i do mesta gde je bio sakrio automobil. Kako je rekao, kada ga je uzeo malo ga je provozao, a onda parkirao na sigurnom, u nameri da ga preproda – kaže naš izvor, dodajući da će automobil biti vraćen oštećenoj devojci.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track